mandag 10. august 2015

Sol gravid

Rask og trygg leveranse. Billig, sikker og rask graviditetstest. Kjøp nå, test deg hjemme. Det er lett å la seg forbløffe over svangerskap og fødsel.


Vi har samlet noen av de faktaene som fascinerer, forundrer og forbløffer oss mest. Overdrevet soling er ikke bra – enten du er gravid eller ikke.

Vi vet at for mye sol kan være skadelig for huden. Mange kvinner merker at huden blir mer følsom under graviditeten, og at de blir lettere brent. Derfor bør du ta enkelte forholdsregler før du nyter strålene. Er du gravid og usikker på hvordan du skal forholde deg til sol og solarium i graviditeten?


Det finnes ingen dokumenterte bevis som tilsier at sollys eller solarium er skadelig for barnet, men det er viktig å ikke overdrive bruken. Sol er både sunt og helsefarlig, ut fra hvordan du soler deg. Du som er gravid kan selvsagt sole deg, men du må ta noen ekstra forholdsregler.


Gravide skal ikke bruke Spray-tan kabinett I Danmark fraråder Miljøstyrelsen bruk av selvbrunerprodukter i spraykabinett.

Må man solbade som gravid ? Og hvad med din baby i maven? Få svarene her - og gode råd til, hvordan du skal forholde dig til solen , når du er gravid. Hur påverkas barnet av sol , värme och badande.


En gravid kvinna har runt en halv grad högre temperatur än normalt och brukar av den anledningen inte orka med att vistas i stark sol eller värme särskilt länge. Solen är farligast för kvinnan, då upprepade brännskador orsakade av solen kan leda till olika hudsjukdomar, exempelvis hudcancer. Det kan bli ubehagelig dersom det blir altfor varmt, og fosteret kan i verste fall ta skade av det dersom du blir overopphetet. I andre og tredje trimester er det ingen fare for at barnet kan ta skade av sol og varme.


Syv sommertips for gravide : 1. Pass på at den gravide kroppen din ikke blir altfor varm i solen. Fosteret kan faktisk risikere å bli overopphetet ved stekende sol mot en gravid mage, og kan lide under dette. Ta pauser fra solen Bruk sunn fornuft, og ikke overdriv solingen. Gravide kan sole seg, men det er lett å få pigmentflekker, kanskje derfor noen sier at man ikke skal sole seg?


Smør deg inn med solkrem så går det nok bra. Selv bruker jeg ganske høy faktor, spesielt på magen, for der er jo skinnet strukket og ikke eksponert for sol før. Kosthold for gravide. Når du er gravid trenger du et kosthold som er variert og som gir tilstrekkelig av næringsstoffer.


Du trenger mer mat enn ellers for at barnet skal vokse og utvikle seg, samtidig som dine behov dekkes.

Vi gir deg nyheter, underholdning, været, og det siste innen temaene du er interessert i. For mange er det å ligge å slappe av mens solen steker noe av det beste som finnes. Men en ny studie fra NTNU har kommet til at mye sol kan øke faren for spedbarnsdødelighet og forkorte levetiden. Igår lå jeg ute hele dagen i solen og koste meg. Hvordan er det med dere?


Sunniva Rose hevder hun mistet jobb fordi hun er gravid. Samantha Skogrand fikk gledessjokk av graviditet. Det du vil vite om sol og solarium i graviditeten.


Unngå å sole deg lenge av gangen den første tiden. Bruk en solkrem med faktor eller mer. I solrike land anbefales minst solfaktor 30. Les mer om solbeskyttelse.


Gravide kvinner som har bakterier i urinen skal alltid behandles med antibiotika, selv om man ikke har noen plager. Det er vanlig å anbefale med antibiotika ved kompliserte urinveisinfeksjoner, tilbakevendende urinveisinfeksjoner og urinveisinfeksjoner hos menn. Disse studiene viser til babyer født av kvinner som opplevde høye temperaturer i de første fire til seks ukene av svangerskapet. Du bør derfor unngå dette hvis du er gravid , eller dersom det er en sjanse for at du kan være gravid.


Enkelte badestamper kan ha en temperatur på hele grader, også disse tilrås det å unngå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg