onsdag 5. august 2015

Buss til sverige handletur

Gratis avbestilling! Laveste Pris i Norske NettButikker? Vi oppfordrer til å bestille plass på formiddagsbussen senest dagen i forveien. Aldersgrense for å ta bussen uten foresatte er år.


Det er flere busser på hver avgang.

Hvis man ønsker å reise sammen må man gå på bussen på samme holdeplass for å være sikret at man havner på samme buss. Bli med på våre lønnsomme hygge- og handleturer du også! Vår neste tur går 26.


Vi anbefaler vår dagstur til Sverige med Color Line og Unibuss Tur fra Horten, Tveiten, Hortensveien, Tønsberg, Vear, Melsomvik og Stokke. Bussen går fra Oslo klokken 07:og returnerer klokken 14:45. Da har du litt over tre timer til å fylle handlekurven.


Skulle du ønske å være litt lenger i Årjäng, går det en senere buss som ankommer Oslo klokken 23:05. Her er en prisoversikt for buss og togreiser til Sverige.

Noe som er fint for en student! Men er det noen som har erfaring med dette? Noen som har tatt samme buss ? Står liksom ikke så mye info på siden. Jeg har kyst til å dra til Sverige å handle.


Vi har påstigning i Lillestrøm, Strømmen, Lørenskog, Karihaugen, Stovner, Grorud og Trondheimsveien ned til Aker Sykehus, etter det har vi stopp på Oslo Bussterminal. Ut mot Sandefjord kan vi også hente ved Lysaker, Sandvika (kadettangen) og Asker Stasjon. Har gjerne lyst til å dra på en liten handletur til Sverige med noen venner, fra Oslo. Har hørt av mange at de har tatt buss fra Oslo til en billig penge, som også gir gratis retur.


Er det noen som vet noe om dette? Du ser mer og opplever mer når du kan overlate rattet til andre og nyte turen på første klasse. Charlottenberg eller grensehandling osv.


Vi arrangerer korte bussturer i Norge og Norden, jule- og nyttårsturer til Tallin og København, helgeturer og ferieturer i Europa. Se oversikt over alle våre turer. Jeg vil gå til Sverige market på søndag.


Kjenner du noen fri buss eller billig buss som går til Sverige hver helg?

Trikom ønsker å arrangere harrytur til Storlien for Onlinere, men for å kunne gjennomføre turen må det være minimum deltakere for å få gratis buss til Online. Ta med en venn eller ti! Kan sende mail til ingvild. Svenskehandel uten bil Slik reiser du kollektivt til Sverige.


Den lave svenske kronekursen gjør at du får mye både julemat og julegaver for pengene dersom du tar en Sverige -tur nå. Unibuss Tur tilbyr leie av turbusser og minibusser med sjåfør i Oslo, Vestfol Lillehammer og Fredrikstad. Spør oss for en uforpliktende pristilbud.


Oslo, like ved Halden og Strömstad. Stedet har vært et handleeldorado for kjøpelystne nordmenne i ca. Entur fra dør til dør, nord til sør. Påsketur til Menton med fly eller buss. For mange vil Menton være et nytt bekjentskap.


Byen ligger ved kysten mellom Nice og den itali enske grense og kalles ofte for sitronenes hjemby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg