torsdag 27. august 2015

Spille spill jenter

Let ikke lengre, vi har det du trenger. Vår store samling av feminine spill er perfekt for jenter i alle aldre! Kontroller søte figurer og beundringsverdige kvinner. Vis frem dine ekstreme spillferdigheter, eller slapp av med fashion-baserte jentespill.


Her finner du de morsomste spillene for hele familien! Vi har blant annet jentespill, slik som påkledningsspill, dyrespill, sminkespill og eventyrspill.

For guttene har vi kjempekule racerspill, actionspill og idrettsspill. Dessuten har vi puslespill, slik som Bubble Shooter, Mahjong og Sudoko. Spill gratis spill på 123spill. Internett-tilkobling og en nettleser med flash installert. Dress opp og Smink er gøy.


FunnyGames har en fantastisk samling spill for jenter som du kan kose deg med. Sjekk ut sidebaren på venstre side for å se alle kategoriene, eller let blant miniatyrbildene for finne akkurat det jentespillet du leter etter. Vi har en samling som består av side etter side med Kle-på spill , inklusivt kle på kjendiser og fashion designer spill.


Her kan du spille gratis spill for jenter kjole.

Jenter spillere oftere rolige spill som rollespill eller enkle mobilspill som Candy Crush Saga. Gutter fortrekker oftere mer actionpregete spill som førstepersonskytere eller MOBA- spill som League of Legend. I aggressive og kompetitive spill er andelen menn ofte veldig høy. I EVE Online er for eksempel hele prosent av spillerne menn. Online- spill for jenter – område av romantikk og mote.


Of course, moderne jenter er interessert i forskjellige aspekter av livet, de har en masse nye hobbyer, og de er ikke dårligere enn gutter i sport, bygging, kjærlighet til eventyr. Multispiller- spill er spill der dere spiller sammen eller mot hverandre. Du bestemmer hvordan spillet utvikler seg og hvem du skal spille mot.


Du kan spille på nett mot vennene dine eller totalt fremmede. Over tusen gratis nettspill som actionspill, bilspill, hjernetrim og mye mer. Kle opp dine favorittkjendiser og din egen dukke med de siste trendene. Stardoll er den største nettsiden for jenter som elsker mote, trender, og å få nye venner.


Men gjør de ikke glemme de vanlige tingene: matlaging, mote, koketteri. Ta vare på en søt magisk enhjørning i denne vakre dyr og jente - spill ! Dere kan ha det gøy med å spille morsomme spill , se videoer, spille utkledningsspill og gjennomgå en makeover. Design kjoler og ha det rosa-tastisk moro sammen med Barbie! Noen spill frisyrer som bør velges for heltinnen av mange alternativer, gjør det enda mer interessant.


Ikke minst fordi det i spill for jenter frisyrer generelt har nok ekstravagant. I livet til et barn er neppe så eksperimentere med håret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg