fredag 7. august 2015

Iphone til barn

Finn laveste nettpris her. Angi barnets Game Center-kallenavn. Følg instruksjonene på skjermen. Mobilen er i tillegg rask, og tar unna alt som er av apper og oppgaver – i tillegg til å kunne ta flott bilder i varierende lysforhold. Hvis det er barnets enhet, kan du opprette innstillinger direkte på den.


Når du har konfigurert barnets enhet, kan du også bruke Familiedeling til å se rapporter og justere innstillingene direkte fra enheten din når som helst.

I dag får de fleste barn tidlig egen mobiltelefon, eller tilgang til foreldrenes. Ikke bare er det fint for barnet selv – foreldrene nyter også godt av å kunne kontakte poden etter skole eller fotballtrening. Det samme gjelder Androi som har mange tilsvarende løsninger.


Det kan hindre at barn kjøper innhold uten foreldres tillatelse, laster ned uegnede apper og spill og besøker nettsider som de ikke skal. Theodor fikk mobil av sin mamma da han var år. Liv Karin Elgvin forteller at hun ga sønnen mobil så tidlig slik at hun kunne gi han beskjeder og rett og slett gjøre hverdagen litt enklere.


Valg av telefon og abonnement til barn og unge. Sannsynligheten for uhell og igjenglemming er overhengende stor i denne alderen og kravet til telefonens kompleksitet er ikke like stort som for en voksen.

Barn og mobil Men mamma – ALLE i klassen har egen mobil assa! Da er du nok ikke alene. Det er det eneste jeg ønsker meg til jul!


I denne artikkelen har vi samlet apper, og listen viser et tilfeldig utvalg av populære apper hos barn. Informasjonen om appene er oppdatert. Dette er noen av de kraftigste verktøyene som noensinne er skapt for læring, utforsking og kommunikasjon. På tide å fornye appene, slik at barna kan finne seg noen nye favoritter?


Foreldre liker dem. Og vi utvikler stadig nye funksjoner som bidrar til at barna bruker enhetene sine slik du vil at de skal bruke dem. Alle puslespillene har varierende vanskegra og målet er å utvikle barnets logiske sans, samtidig som de er morsomme og underholdende.


Medietilsynet har laget en guide til foreldre med barn som skal bevege seg ut på nett for første gang, og der finner man blant annet ti råd til hvordan man bør håndtere denne overgangen – og hva man bør snakke med barna om på forhånd. Velg riktig telefon til barna. I motsetning til Apple, finnes det mangfoldige mobil- og nettbrettprodusenter.


Derfor vil innstillingene og fremgangsmåten variere noe fra merke og modell. Bredt utvalg og rask levering! Du kan ta backup til datamaskinen din via iTunes, eller til Apples servere via iCloud. Vi anbefaler at du gjør begge deler, bare for å være helt sikker på at du ikke mister noe.


Backup via iTunes: Koble telefonen til din PC-en eller Mac-en du vanligvis synkroniserer med.

Hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold. Mer om fart og dekning. Det eneste som skiller dem rent opplevelsesmessig, er støtten for trådløs lading.


Et sunt kosthold er viktig for vekst og næring. Få tips til hva matpakken, frokosten og middag til barn og ungdom bør bestå av her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg