fredag 14. august 2015

Lagerleie

Vi har minilager i flere størrelser. Trygg, rimelig lagring nært deg. Døgnåpent - tilgang når du trenger det. Det skal ikke koste å velge grønt. Vi gjør minilager enkelt og trygt.


Lagerleie

Trenger du ekstra plass? Lei ditt eget lager på månedsbasis hos oss. Lager til leie for alle. Med vårt drive-in konsept får du samtidig den beste adkomsten og tilgjengeligheten. City Self-Storage har avdelinger i Stor-Oslo.


Våre selvbetjente lagerboder gir våre kunder god tilgang på sine eiendeler. Det er enkelt å leie lager på vårt lagerhotell. Vi tilbyr en fleksibel, enkel og sikker form for lagring.


Du kan leie lager hos oss fra en måned til flere år. Ta kontakt så finner vi riktig løsning for deg og ditt behov. Ved forhåndsbetaling av eller mnd.


Du betaler altså kun for transport ved tilbakelevering etter endt lagring. Alltid døgnåpent alle dager. Minilager for lagring av møbler og annet. Langtids- og studenrabatt. Eksempel: Ønsker du å flytte ut 31.


Få lager på minuttet. Vi selger også sekker for iSEKK. Du bestiller enkelt i vår nettbutikk og vi leverer normalt innen 1-dager. Vi er eneste minilager med bærekraftstrategi, og er likevel Oslos rimeligste. Stort utvalg av lagerbokser og oppbevaringskasser med frontgrep i plast.


Våre priser inkluderer frakt til mottakerens adresse, ved bestillinger over 15. For liten plass til oppbevaring hjemme eller på arbeidsplassen? Våre aktører i oversikten tilbyr leie av lager for private og bedrifter, med lagringsplass i egnede lokaler for trygg oppbevaring hele året. Boxi tilbyr rene, sikre og tempererte lagerrom. Vi leier ut minilager til privatpersoner og bedrifter til lave priser.


Lagerleie

Rimelig alternativ hvor alle lagets ledere og trenere kan ha tilgang til enhver tid. Slutt på lagring i tilfeldige garasjer og loft hjemme hos ledere i gruppen. Vi er strategisk for de med lagerbehov i Akershus og Østfold.


Du får du ditt eget lagerrom. Prisen er kroner 9- mpr. Du har tilgang alle dager og kan velge mellom boder på meller m3.


Lagerleie

Selvbetjeningslageret AS tilbyr gode og fleksible lagerløsninger for private og bedrifter, sentralt plassert i Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg