fredag 14. august 2015

Drops sjal

Cellbes har alt du trenger av klær. Stort utvalg av Sjal. Alle varer på lager! Her finner du mer enn 120. Hele arbeidet strikkes i riller med forkortede pinner. Manuela by DROPS Design.

DROPS Alpaca er et nydelig garn spunnet i 1 superfin alpakka. Velkommen til DROPS Design! Fibrene i garnet er ubehandlet, hvilket betyr at det kun er vasket, og ikke er utsatt for noen kjemisk behandling før farging. DROPS Kid-Silk er mykt og lett garn, med et flott fargespekter!


Det er perfekt for midre plagg som sjal , skuldervarmere og feminine topper. DROPS Sky er laget av babyalpakka, merinoull og polyami det er supermykt og luksuriøst. Det føles likt som DROPS Air, men har en mer kompleks tubelignende struktur som gjør det meget lett, puster godt og er slitesterkt.


Välkommen till DROPS Design!

Garnet har et sofistikert uttrykk og kan gjerne strikkes sammen med andre DROPS -garn. Här hittar du mer än 120. Følg lenken nedenfor for å gå til oppskriften.


DROPS Air er, som navnet tilsier, et veldig luftig garn som føles fantastisk mot huden. Dette gjør at det passer perfekt som tilbehør, sjal , gensere og jakker med både struktur- og flettemønster. Plagg laget i DROPS Air er kløfrie, så alle kan bruke dem! Vi har nemlig samlet en god del strikkeoppskrifter, som legger opp til, at man kan strikke en fin poncho eller et sjal – alt etter ønske. Det mangefarvede sjal er supernemt at strikke i det selvstribende garn.


Du begynder i trekantens nederste spids med kun masker. Strik frem og tilbage med udtagning i begge sider. Lyst å strikke skjerf eller sjal men trenger en god oppskrift for å komme i gang?


Kanksje er du bare ut etter inspirasjon for nye arbeider? Lyst til å strikke et enkelt, men nydelig sjal ? Velg strikkepinne og garn som passer dagshumøret, og sett i gang. Jeg anbefaler litt tykke strikkepinner. Er du på jakt etter en gratis strikkeoppskrift?


Disse oppskriftene er blitt designet av oss så du finner de ikke andre steder.

Nordic romance sjal Strikkepakke med oppskrift og komplett garnforbruk til valgt størrelse. Sjalet kan strikke i forskjellige størrelser. Arbeidet strikkes sidelengs frem og tilbake på rundpinne etter diagram. DROPS Lace er et lace-garn på sitt beste: utrolig mykt og fantastisk fint.


DROPS Lace-prosjekter får et luftig utseende og en himmelsk følelse. Lag enkle sjal , halser og skjerf med intrikate og utsmykkede hullmønster. Gratis oppskrift på strikket sjal. Mest populært på bloggen.


Oppskrift på tova votter til småbarn. Ikke gå glipp av nyheter og eksklusive tilbud. Kjøp originale strikkepakker fra Garnius. Dropsgarn til elleville priser.


Lynrask levering på gensere, cardigans, jakker, kofter og luer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg