tirsdag 4. august 2015

Lutefiskbacon i ovn

Lagervarer leveres neste virkedag. Kjøp Ovn hos WhiteAway. Legg lutefisk med skinnsiden ned i en langpanne eller en stor ildfast form.


Vask potet og kok dem i en kjele med vann til de er møre, ca. Stek bacon i en panne til det er sprøtt.

Dekk fisken med aluminiumsfolie og bak i forvarmet ovn i ca. Varm ertestuing som anvist på pakken. Server lutefisk med ertestuing, baconfett og kokte poteter og gulrøtter. Slik steker du bacon i ovn Å steke bacon i ovn er perfekt når du skal lage mye på en gang og vil unngå stekesprut.


Forvarm ovnen til 1grader. Dersom du ønsker lutefisken fastere kan du ha på godt med salt og la den ligge i et par timer. Skyld så av overflødig salt før du går videre.

Smør en ildfast form som er stor nok til å romme lutefisken. Lutefisken skal bakes i ovnen i omtrent minutter. Idag er det onsdag, og med fridag imorgen, lukter det helg allerede. S stopp med hva enn du gjr, fyr opp grillen, og spill av denne lekre lista Legges i bakk, hell over smeltet smr og bak i ovn med folie over i ca.


Lun leverpostei med lutefiskbacon. I Danmark er man vant med å varme posteien lett opp for å få alle smakene bedre frem, prøv dette med perfekt tilpasset tilbehør. Anrett på varme tallerkener.


Fisken må renne godt av før servering. De fleste steker bacon i stekepannen, men har du testet den effektive og knallgode metoden i ovnen ? Det er såre enkelt og du får deilig sprøstekt bacon på minutter- uten at du trenger å stresse noe med det. Imens kan du steke pannekakene eller lage retten som baconet skal serveres til. Bacon i ovnen På restauranter lager de bacon i ovnen , og det kan selvfølgelig du også gjøre. La ovnen bli 1grader, legg baconet på en stekeplate i ovnen på et bakepapir (uten at det er nær hverandre etc).


Det vil ta omtrent til minutter å få stekt baconet, men følg med - alle ovner er ulike. I denne oppskriften brukes tørkede erter og de må legges i vann over natten. Du må starte med ertestuingen, for ertene må legges i bløt over natten.

Ha dem i en bolle og hell over nok kaldt vann til at ertene kan minst dobles i volum og fremdeles ligge under vann. La dem ligge slik over natten. Gilde lutefiskbacon. Grovmalt sort pepper. De største stykkene, som du skal bruke til første servering, bør være på rundt 6gram.


Slik gjør du: Kutt fisken i fire store og fire mindre stykker. Legg fiskestykkene i en ildfast form. Ha på salt så du tror det er for mye, og ha så på litt til.


Vanlig lutefisk bør du salte og skylle en halvtime før den skal i ovnen. Denne bare la jeg i en ildfast form, og saltet med en raus teskje Maldonsalt på hver filet. Sjekk etter minutter hvordan det står til. Flaker den seg lett er den ferdig. Jeg satte potetene på kok, stekte baconet i smør, laget ertestuingen i henhold til anvisningen på posen og satte vann på kok.


Da vannet kokte, skrudde jeg ned varmen litt og la fiskestykkene, som var pakket i poser, i vannet og lot dem trekke i. Julepizzaen med bacon og skinke kanskje den julepizzaen vår som minner mest om den vanlige pizzaopplevelsen. Ikke så veldig annerledes, men ganske julete og fryktelig god! En deilig julemunnfull med julebacon, juleskinke og mais. En ekte julepizza som kombinerer kosemat og julemat.


Prikk med gaffel og sett inn i ovnen. Sett ovnen på 2grader. Ha en stekepanne på middels til sterk varme. Ha i bacon og stek til det begynnner å bli brunt.


Skjær brokkoli i bukketter, la det surre med et par minutter. Visp egg og melk sammen. Med KIWI PLUSS-app kan du enkelt melde deg inn, se din bonus, kjøpshistorikk og lese om fordelene i KIWI. Beregn en halv times steketid pr kilo kalkun.


Stekeovner er forskjellig så man må gå ut i fra ens egen ovn. På noen kalkuner så følger det steketermometer i og den er ferdig når dette spretter opp. Du må kikke på den innimellom og du ser når kjøttet løsner fra benet.


Da er den i alle fall ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg