mandag 24. august 2015

Teoritentamen pris

Alt du trenger for å bestå teoriprøven. Kjøp tilgang fra kr 5- i dag! Teoriprøver tilpasset mobil. Test gratis på våre nettsider!


Vi svarer deg på spørsmål angående betaling, faglige spørsmål og generell bruk av tjenesten.

Vi tar også gjerne i mot tilbakemeldinger fra våre kunder for hele tiden å forbedre tjenesten. Alle priser er inkludert merverdiavgift, og oppgitt i NOK. Søk blant godkjente trafikkskoler i ditt område, og finn trafikkskolen som passer for deg. Priser på teoriprøve, oppkjøring, utstedelse og foto.


Veien til riktig trafikkskole starter hos teoritentamen. Prisene (gebyrene) er gjeldende fra 1. På trafikkstasjonene kan du betale med.

Vi gir deg muligheten til å øve hvor som helst og når som helst. Her kan du prøve deg på teoritentamen for bil gratis. Du vil få spørsmål og må klare minimum for å få bestått.


Du kan altså ha maksimalt feil. Vi tar ikke tiden på deg, men husk at på den virkelige teoritentamen har du minutter på deg for å bli ferdig. Når din søknad er registrert, kan du ta teoriprøven.


Ved oppmøte må du vise gyldig legitimasjon og betale teoriprøven. Et eksempel er Daniel, som skriver at han bestod teoriprøven hos biltilsynet med bare feil. Brukernes meninger er jo veldig viktig for oss, og de hjelper oss til å lage et skreddersydd produkt som mange kan nyte godt av. Føl deg gjerne fri til å sende oss en e-post for å fortelle oss hva du synes! Det setter vi pris på.


Kostnadene til kjøretimer kan utgjøre så mye som av totalkostnadene – i snitt ca. En kjøretime er normalt på minutter. Ved valg av kjøreskole er det viktig ikke bare å se på pris per time, men også kvalitet. Uansett hvilken klasse førerkort du vil ha (for eksempel mope motorsykkel, personbil eller buss), består førerprøven av en teoretisk og en praktisk del.


Dette er nedfelt i Forskrift om trafikkopplæring og førerprøve, som er en del av vegtrafikkloven.

Vi tilbyr teoriprøven for buss - klasse D som nettkurs. Lær teorien effektivt med videoer, illustrasjoner, lyd og oppgaver. Her har du har også mulighet til å inkludere fri bruk av teoriprøver i tilgangen din.


Leter du etter gratis teoriprøver? Vi dekker hele pensum for førerkort klasse B med tekst, bilder og film. Gratis tilgang til teoritentamen Alle våre elever får dager tilgang til teoritentamen. Betaling All undervisning må forhåndsbetales.


Dette gjør man med bankoverføring, Vipps eller via andre betalingsmåter vi godtar. Vi forbeholder oss retten til prisendringer i løpet av opplæringen. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan Bestått. Erklæringen inneholder opplysninger til eksisterende og potensielle kunder, brukere av nettsidene våre, leverandører, samarbeidspartnere og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.


Et teorikurs som forbereder deg til teoritentamen , og inneholder alt du trenger å lære deg. Siden denne testen er gratis er det begrenset hvor god vi kan lage den. Trafikktesten inneholder teoriprøver. Med disse kan du skjerpe din evne til å svare på den store dagen.


Du får hele tiden tilbakemelding om svaret er riktig. Helt ok for øving til førerkortet, men kunne hvert litt mere varierte spørsmål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg