torsdag 27. august 2015

Coop turer

Stort utvalg av hoteller. Gratis avbestilling! Sammenlign matkort og søk direkte.


For at bestillingen skal være fullstendig må du samtidig med internettbestillingen sende en mail til oss med medlemsnummerets ti siste siffer. Se eget vedlegg (word dokument) Dagstur til Fjällbacka 2. Telt - Obs: Smarthandel - COOP. Medlemstur for COOP til Marcialonga.


Som stolt sponsor av det populære skirennet Marcialonga ønsker vi i COOP å tilby våre medlemmer en fantastisk mulighet til å bli med på neste års renn. Rennet passer like godt til eliteutøveren som til mosjonisten og det er to distanser å velge mellom, km eller km. Video over campingen. Et knutepunkt i umiddelbar nærhet av Jotunheimen nasjonalpark med mange rekreasjonsmuligheter som turer og sykling i spektakulær natur! Thorleifs bussreiser har et stort utvalg busser til leie for både korte og lange turer.


Coop turer

Besøk nettsiden og les mer om våre turer. Norsk Tur arrangerer kvalitetsturer over hele verden. Lang erfaring og solide rutiner, samt et rikt nettverk av kontakter sørger for at du som kunde får kvalitet i alle ledd.


Her finner du en oversikt over medlemsturer vi arrangerer for våre medlemmer. Lesertur med Hitra-Frøya. Flere artikler og dokumenter. Vill du inte köra bil? Ring för platsbokning och tider.


Coop turer

Orklareiser er Sør-Trøndelags ledende turoperatør. Firmaturer, gruppeturer, kulturreiser og sportsreiser. Som medlem får du blant annet medlemspris på DNTs 5hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter. Barn og ungdom har ekstra gode rabattordninger på overnatting.


COOP grønn tur hos Haugesund IL Orientering er en grønn tur med poster i området COOP grønn tur. Postene står ute fra 22. Turer i villmarksterreng for erfarne orienterere. Coop Pensjonistforening Oslo. Du ser mer og opplever mer når du kan overlate rattet til andre og nyte turen på første klasse.


Coop turer

Norges Orienteringsforbund. Se oversikt over alle våre turer. Topper og turer for store og sm. Her er kart, skilt og parkering.


Som medlem i DNT får du blant annet medlemspris på DNTs 5hytter, rabatt på turutstyr, medlemsbladet Fjell og Vidde, tilbud om turer og kurs over hele landet, og en rekke gode medlemsrabatter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg