onsdag 12. august 2015

Bounty kake lavkarbo

Bounty kake lavkarbo

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Ketose er en naturlig tilstand i kroppen hvor den forbrenner hovedsakelig fett. Vi har brukt kakefolie rundt kaken , den kjøpte vi på Panduro.


Du kan godt lage kaken uten, men da er det en fordel å avkjøle sjokoladeganachen noe først så den ikke renner av. Kaken er pyntet med lavkarbo Bounty (se oppskrift i link lenger opp), men du kan godt bare for eksempel strø på litt kokosmasse som pynt. Lavkarbo Bounty finnes det jo mang en oppskrifter på, og alle er de gode! Vi er opptatt av at våre lavkarbo copy cat oppskrifter skal smake mest mulig autentisk, så vi ville forsøke å lage vår egen. Hey, har laget lavkarbo - Bounty til påskeodis og har et lite tips til deg.


Sunn og god lavkarbo bounty ! I dag skal vi som jeg nevnte i bursdagsselskap med kaffe og kake. Og ettersom alle her hjemme går på lavkarbo så må vi jo nesten prøve oss på noe lavkarbo godsaker. Så nå er bountyen ferdig her hjemme og det ble veldig veldig godt. Jeg har flere ganger sett hjemmelaget bounty , både i blogger, i bøker, ukebla heftet med cocosa-oppskrifterosv osv.


Jeg har ikke prøvet den før nå, men en regntung lørdag fikk meg i gang. Med bittesmå unntak er oppskriftene temmelig like og jeg valgte den fra Bakeglede uten sukker, denne var og publisert i hjemmer 14. Lavkarbo bloggen min: For det meste viser jeg i denne bloggen hva jeg spiser, til frokost, lunch, middag og hva jeg spiser når jeg skal unne meg noe eksta, som kake , dessert og andre godsaker.


Jeg er opptatt av at maten ikke bare skal være go men også se bra ut. Ikke stek kaken for lenge, den skal fortsatt være bløt når den er ferdigstekt. Sett kaken i kjøleksapet og avkjøl kaken i formen til den er helt kald.


Fordel blandingen jevnt over toppen av kaken. Bounty er noe av det beste jeg vet når det gjelder sjokolader, men nå som jeg har fått smaken på Hjemmelaget Bounty , er det vanskelig å gå tilbake til kjøpevarianten – for hjemmelaget smaker enda bedre! Det aller beste med denne oppskriften er at den dessuten er latterlig enkel og inneholder bare noen få ingredienser.


Lyktes jeg, ville jeg lage en bakebok. For når jeg hadde lett etter oppskrifter på lavkarbo - kaker , var det sikkert mange andre der ute som hadde gjort det samme. Jeg oppsøkte helsekostbutikker og søkte på nettet etter ingredienser.


Og så gikk jeg i gang. Mannen min, som også er veldig glad i kaker , hadde en drømmeferie det året. Kaken ble kjempegod den, og artig å ha på kakebordet #128578; Jeg har blandet sukrin med natreen og det ble en god søtsmak uten å bli så metallisk som sukrin ofte blir. Denne kake -ideen fikk jeg fra et bilde som kom opp på instagram for litt siden, men usikker på hvem som la ut bildet. Kaken skulle også stekes for lenge,etter min meining.


Jeg tok den ut etter min og da var den alt tørr. Kommenter (0) Varsle meg på e-post ved svar fra andre. Onsdag aka lillelørdag!


Bounty kake lavkarbo

Denne er skikkelig enkel å lage og er virkelig noko alle kan få til. Den består av en brownies-lignande sjokoladebunn, bounty fyll og til slutt eit lag sjokolade på toppen. Smør en liten langpanne (24xcm). Avkjøl kaken og sett den i fryseren i min. KokoskreSmelt smøret i en gryte.


Bre kremen over sjokoladebunnen. Bland inn melis, egg og kokos. Glasur: Smelt sjokoladen over vannbad.


Lavkarbo kaker med oppskrifter Mange følger ett lavkarbokosthold og trenger da oppskrifter og inspirasjon til dette. Her en del kaker og bakverk med lavt karboenergi innhold(dvs under ) både med og uten bilder, selv om kaker ikke er så enkelt uten karbo.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg