torsdag 20. august 2015

Buss til storlien fra melhus

Gratis avbestilling! Den fastsatte ruten Melhus - Storlien som kan kjøres med bil eller buss (toget kjører ofte på en helt annen rute) måler km på kartet og kjøretiden er. For å se tilbud og Coop Storlien sin hjemmeside: Trykk her. Coop Storlien er et spareparadis for trøndere med mat og drikke til priser du aldri ser i Norge.


Velkommen til Melhus Turbuss – den glade sjåfør, passasjerene og miljøet. Melhus Turbuss er en fremtidsrettet leverandør av persontransporttjenester og vi bryr oss om både mennesker og miljø.

Derfor har vi valgt å tilby deg en svært moderne kjøretøypark med høy komfort. Rutetabeller og linjekart for buss og bestillingstransport i regioner i Trøndelag. Thorleifs bussreiser har et stort utvalg busser til leie for både korte og lange turer. Vi tilbyr også gratis handleturer fra Trondheim til Storlien.


Besøk nettsiden og les mer om våre turer. Vill du inte köra bil? Ring för platsbokning och tider. Kjøreavstand (bil, buss , motorsykkel) er 40. Hvor mange mil og km.

Les også om bestillingstransport. Avstand med fly (rett linje) er 30. Det er mulig med videre korrespondanse til Sverige fra Trondheim lufthavn Værnes. Se rute- og prisinformasjon her. Fra Værnes til Åre er det togavganger hver dag.


Det er bytte av tog på Hell stasjon og på Storlien. Hell ligger minutter fra Værnes. Fra Åre er det togavganger hver dag til Hell, og da med bytte av tog.


Her kjøper du billetter til alle togavganger og Vys bussavganger i Norge. Du finner også informasjon om rutetider, trafikkstatus, avbestilling og hittegods. Det blir ingen omstigning til Melhus på Stor-Rosta etter 20. Foto: Terje Visnes.


LES OGSÅ: AtB gjør en rekke endringer i rutetilbudet fra 20. Ikke lenger omstigning på noen busser til og fra Melhus. Bussen vil gå direkte til Melhus utenom omstigning på Stor-Rosta en gang i timen utenom rushtiden. Kampanjeperioden varer fra onsdag 30. Du er villig til å prøve bussen i 30.


Rutebuss til og fra Værnes.

Holdeplass for rutebuss finner du ved innkjøring til flyplassen. Lokalruter i Trøndelag (rute 3 3og lokalruter Stjørdal) finner du hos AtB. Internt i Hordaland kan du enten bruke en enkeltbillett (inkludert Skyss Billett-appen), Ungdomsbillett eller gyldig Periodebillett. På fylkeskryssende reiser er det kun Ungdomsbilletter som kan benyttes sammen med en annen billett som er kjøpt på nett eller på bussen.


Ved å kjøpe billett på nor-way. Se tilbu finn åpningstider og toll-regler og kvoter for innkjøring til Norge. Vi har ofte gode tilbu tilgjengelig med gratis buss fra Trondheim! NSB planlegger alternativ transport etter hvordan vi best kan snu våre tog og mulighetene på stasjonene til å håndtere busser , samt flytte passasjerer mellom buss og tog på en god måte.


Det kan ved enkelte arbeider bety at NSB kjører alternativ transport for en strekning som er noe lenger enn der hvor Bane NOR fysisk arbeider, forteller Scholz. Du finner tog- og bussavganger med reiseplanleggeren eller ved å se på rutetabellene. For mange strekninger tilbyr vi både tog og buss , slik at du kan velge det som passer deg best.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg