torsdag 13. august 2015

Multivitaminer til barn

Nycoplus Multi Barn tyggetabletter er et daglig vitamintilskudd til barn med vitaminer og mineraler. Dersom kostholdet til barn er ensidig, kan du tilføre vitaminer og mineraler i form av et kosttilskudd. Tyggetabletter er med fruktsmak.


Vitusapotek har et bredt utvalg av ulike multivitamin, både til barn og voksne, kvinner og menn, gravide og eldre. Trykk deg inn på de ulike produktene og finn et multivitamin som passer deg best.

Ifølge Time Magazine, resultatene fra undersøkelsen viser at prosent av amerikanske barna regelmessig tar multivitaminer. Barn fra familier med lav inntekt er mer utsatt for underernæring enn barn fra høyere inntekt, og tenåringer er også på et høyere risiko. De næringstoffene som er ekstra viktig at barn får i seg er D-vitamin og Omega-fra de er helt små, faktisk fra ukers alder.


Vitaminer er organiske forbindelser som må tilføres kroppen via mat og drikke fordi vi ikke produserer nok av dem selv. Mathiassen, klinisk ernæringsfysiolog, til å vurdere ulike kosttilskudd til barn på markedet: produkter i kategorien tran- og fiskeolje, produkter i kategorien vitamintilskudd og produkter i kategorien vitamin- og mineraltilskudd. Bortsett fra tran, er alle produktene rettet spesielt mot barn.


Life er Nordens største helsekostkjede med butikker spredt over hele landet.

Life har produkter som holder deg naturlig frisk og som hjelper deg med å finne balansen mellom kost, mosjon og hvile. Flere vitaminer og mineraler (blant annet vitamin A, C, B1 B selen og sink) bidrar til immunsystemet normale funksjon. Magnesium, riboflavin, B Bog C bidrar til å redusere tretthet og utmattelse.


Multivitaminer er gunstig for immunforsvaret. I forskjellige livsfaser kan det være at man trenger tilskudd av ulike vitaminer eller mineraler. Se hvilke anbefalinger som gjelder for deg og din livssituasjon. Les mer hos Apotek 1. Derfor gis det rutinemessig tilskudd av jern, folsyre og multivitaminer til premature barn hele første leveår, men optimale doser er ikke kjent. Alle barn bør få tilskudd av omega-3-fettsyrer og vitamin D. Hvis barnet er småspist eller veier for lite, kan du sikre et tilstrekkelig inntak av vitaminer og mineraler med et multivitamineralprodukt.


Barn som ikke spiser frukt og grønnsaker kan også trenge ekstra vitaminer og mineraler. Et variert og sunt kosthold gir deg tilfredsstillende mengder av de fleste næringsstoffene som kroppen din trenger. I ulike faser av livet, kan det imidlertid være at du trenger et godt tilskudd av noen vitaminer eller mineraler.


Noen ganger kan kroppen trenge litt ekstra tilskudd av vitaminer og mineraler. Se vårt store utvalg av multivitaminer , vitaminer og mineraler for både barn og voksne. Bidrar blant annet til å redusere tretthet og utmattelse.

Barn har en evne til å ta med seg nesten enhver sykdom og virus med hjem fra barnehave og skole. Dette er fordi barns immunsystem er i stadig utvikling og derfor mindre motstandsdyktige enn voksnes. Det er ikke nødvendig å gi multivitaminer til små barn , men som veganer må man ha en pålitelig B12-kilde. Små barn trenger også ekstra D-vitamin fram til de er minst to år gamle. Animal Parade er et godt multivitaminskudd med både Bog D-vitamin, men det inneholder ikke mineralet selen som vi ofte får for lite av i Norden.


Den innehåller av våra viktigaste vitaminer och mineraler. Den kan både tuggas och sväljas hel med vätska. Få vitaminer til børn 1-år leveret lige til døren. Klik ind på Webapoteket.


Vi har et stort udvalg og vejleder omhyggeligt. En bekymring er at utelukkelse av enkelte matvarer i kosten hos barn , kan føre til et ubalansert kosthold og påvirke barnets helse negativt. Det finnes beretninger om autistiske barn som er blitt behandlet med gluten- og melkefri diett, og som har vist store fremskritt.


Gluten finnes i våre vanligste kornslag hvete, rug, bygg og havre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg