mandag 10. august 2015

Indisk kyllingsuppe

Måtte prøve meg på indisk kyllingsuppe i dag! Har også ved en tidligere anledning prøvd meg på tomatsuppa di – også helt fabelaktig god! Heretter gjelder kun Trines mat logg! MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG.


Del kyllingen i små biter.

Skrell og finhakk løk. Oppskriften finner du HER. Ta gjerne også en titt på de øvrige matvideoene på matkanalen min, du finner dem samlet HER. Tidsbruk minutter.


Legg oppskrift i handlelapp. Ingefær, epler og karri gir denne suppen en utrolig god smak! Vi har oppdaget at du blokkerer annonser.


Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.

En av våre mest populære oppskrifter og et godt middagstips for både barn og voksne. Dette er en fantastisk god og enkel indiskinspirert kyllingsuppe. Skal du ha pakistansk, indisk eller annen lignende type middag er hjemmelaget myntechutney forfriskende tilbehør som gjør måltidet ekstra godt.


Kyllingsuppe er godt for både kropp og sjel. Denne oppskriften gir ca. Dette har blitt en stor favoritt hjemme hos oss, og jeg har laget den flere ganger i det siste, ender opp med tom kasserolle hver eneste gang. Se flere spennende supper her. Ingredienser Fremgangsmåte.


En fyldig indisk kyllingsuppe du blir mett av. Og det slo meg da hvilken som er originalen, om den finnes, hvilken som er best eller om det er andre faktorer som spiller inn her. Mynte er perfekt til lam, men også andre kjøttyper og fiskeretter, og yoghurtbasen gir et fint brekk mot sterk mat. Hvis du skal lage indisk mat fra bunnen av, må du ha orden i krydderhylla. Sarita Sehjpal viser deg hva du trenger for å begynne.


Av Mari Rollag Evensen og Anne Wirsching. Vår versjon av denne suppen som er veldig populær. Her har vi brukt hjemmelagd currypulver og det gjør skikkelig susen. En suppe til hverdags og fest!

Foto: trinesmatblogg. Deilig kyllingsuppe oppskrift med kalorier, allergener og pris. Jeg for min del liker godt med smak, og krydrer det derfor litt ekstra. Skjær kyllingfileten opp i strimler.


Varm oljen og fres grønnsakene, sitrongress og kylling til det såvidt har begynt å ta farge. Tandoori er en klassisk indisk rett. Med massevis av gode krydderier og en herlig marinade blir dette et spennende måltid.


Indisk kylling tandoori. Smaken er rik og gir et skikkelig smakstrøkk med en deilig balanse mellom det søte, hete og syrlige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg