onsdag 19. august 2015

Eplekake wenkes kjøkken

HTH-kjøkkenet er mer enn bare et kjøkken – det er hjemmets samlingspunkt. Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Legg halvparten i fryseren så har du en deilig godbit klar når du får lyst på noe godt.


Denne kaken kan du ha epler, pærer, eller plommer i. Så lenge frukten er fast, kan du bruke det du har tilgang til.

Den er prøvesmakt, og mer enn godkjent av Peter og Cathrine. Krydret eplekake i langpanne Fantastisk god eplekake som egner seg godt til frysing. Langpanne eplekake wenches kjøkken. Server kaken lun med krem eller is.


Eplekake som alle blir glade for på høsten. Har fått spørsmål om oppskriften på en eplekake status jeg hadde på. Oppskriften er fra Wenche kjøkken på God Morgen Norge plater.


Wenches eplekake oppskrift, med 24kalorier, g fett, 3g karbo, g protein, og som koster Kr pr 1gram.

Her er Wenches triks som enkelt gir deg en himmelsk sjokoladedessert og risgrøt. Gazpachio - suppen for varme, late sommerdager. Oppskrift på enkel, klassisk og smakfull ostekake som ikke skal stekes. Denne milde ostekaken har god smak av sitron og er fin å servere til selskap i hagen, 17.


En saftig eplekake er noe som blir tatt godt imot blant både store og små. Kaken passer utmerket å servere på dugnad eller i barnebursdag. Om høsten får du friske, sprø norske epler i sesong, som gjør kaken ekstra god på smak. Toppet med fløtekaramelliserte epler blir den både litt skummelt og eventyraktig og perfekt til Halloween-festen.


Lekker design, nyskapende detaljer og gjennomtestet kvalitet. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Marianne fra Lykkemat har laget en meget enkel eplekake som kan stekes i paiform. Wenche Andersen på hennes kjøkken i TV-studioet, tikket det inn.


Få de eplene inn på kjøkkenet enten ved å tigge eller plukke, for norske hageepler er uovertruffent gode matepler. Og med mat så mener vi som Marie Antoinette Kake. Nok prat, sett i gang og bak.

Vi har vært ute en sensommerkveld før og plukket og bakt kaker, og her får du våre favorittoppskrifter på eplekake og desserter med epler. Ekstra saftig eplekake i langpanne. Det er noe helt spesielt med eplekaker. Smaken er vidunderlig velkjent og bare duften av krydder og frukt i skjønn forening lokker store og små ut på kjøkkenet for å få en smak.


Aller best er det når man kan lure seg til en liten prøvesmak mens kaken fremdeles er varm. Hva er vel bedre enn en saftig eplekake ? Denne er enkel å lage og klar til å sette inn i ovnen i løpet av en halv time. På Wenches kjøkken ;) For en gangs skyld fikk mannen min rett.


Dette er vår mest populære kake. For en tid tilbake sa han nemlig God Morgen Norge og Wenches kjøkken neste! Jeg himlet da med øynene (som det jo hender jeg gjør når han kommer med hinsides kommentarer) og ga klar beskjed om at det var nok å ta i litt ja… Så feil en kan ta, men det er helt ok!


Enkel og god eplekake , her servert med krem. Både vaniljesaus og is passer også godt ved siden av – spesielt det siste, dersom eplekaka er litt lun når du skal spise den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg