fredag 7. august 2015

Piercing øre

Pynt kroppen med piercing-smykker i toppkvalitet. Forward helix piercing sitter i fremre del av ørekanten, ovenfor tragus der øret er festet til hodet. Denne plasseringen kan være litt mindre utsatt for press enn vanlig ørekantpiercing, og kan derfor gro på 3-måneder. Her setter vi mest 1mm mikrolabret, men man kan pierce med tykkere smykke om man ønsker dette. På den tiden piercet de seg hovedsakelig av kulturelle eller religiøse årsaker.


Piercing øre

Intimpiercing (untatt nippel) har års aldersgrense. Det er års aldersgrense og legitimasjonsplikt på alle andre typer piercinger. Hvis du er under år må du ha med en foresatt eller fullmakt.


Jeg har ellers taushetsplikt. De vanligste komplikasjonene er blødninger, betennelser, arrdannelse og allergi. Sliter du med migrene, spenningshodepine eller hodeverk? Daith piercing er en piercing som ligger i den indre brusk delen av øre , som går gjennom trigger punkt.


Piercing øre

På – av de som tar daith piercing hos oss (med formål mot migrene, hodepine) forsvinner hodeverken helt eller blir betydelig mindre. Se vårt utvalg av piercding til øre ! Vi har ørepiercinger! Velg mellom piercing i flere farger og materialer. Både med og uten smykkestener med mer! Fra øre til navlepiercing med mer!


Andre piercinger: år. Med en fersk piercing i øyebrynet eller øre , må du være oppmerksom på å ikke ligge på samme side den første uken. Det kan øke hevelsen eller irritere såret!


Leppe piercing , tragus piercing, øre piercing , navle piercing , øyenbryn piercing , tunge piercing ? Piercing i leppe, tunge, øyenbryn, ører og navle: år. Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt. Oversikt over priser for øre piercinger. Ta kontakt med oss om det skulle være noe du lurer på i forhold til behandling.


Body Art utfører de fleste former for piercing , men ikke intimpiercing. Tunge, brystvorte og andre steder på kroppen hvor det er hud blir også piercet. Tragus er en liten del av det ytre øret (pinna eller aurikkelen). Tragus sitter som en brusktapp foran øregangen. Mens mennesker ikke kan bevege tragus ved hjelp av muskler, kan andre dyr, for eksempel flaggermus, bruke den til å dekke og beskytte øregangen.


Piercing øre

Under helingen bruges 316VML stål Flesh Tunnels, da disse har en kant der er stor nok til at smykket ikke falder ud i utide. Permanent make up går ut på å legge farge inn i huden ved hjelp av en tynn akupunkturnål.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg