onsdag 26. august 2015

Kinesisk horoskop 2017

En del av dine fremtidsspådommer handler om å forstå deg selv. Velg ditt kinesiske stjernetegn, basert på din fødselsdato. De kinesiske ukeshoroskopen er laget av den berømte kinesiske astrologen Henning Hai Lee Yang.


Her starter du fra ditt kinesiske stjernetegn, som begge er avhengige av når du er født i året, men også hvilket år du er født. Finn ditt stjernetegn og les ditt kinesiske ukeshoroskop her.

Hvis du er gift, kan du planlægge en graviditet. Professionelle relationer vil også vise sig at være frugtbart. Man skal ikke komplicere tingene ved at tænke og analysere for meget.


I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr. Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er? Lær mer om dyretegn og. Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1.

Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. Dagens horoskop , ukeshoroskop og kinesisk horoskop. Horoskopet er gratis og skrevet av astrolog hver uke. Kinesisk horoskop Horse. Er du for Hvem konsulterer ulike horoskoper ? Det kinesiske nyåret markerer hvilket dyr som vil tilsvare det året og hvordan barna skal bli født.


I følge astrologi er noen egenskaper av barnets karakter allerede merket fra. Det kinesiske horoskop baserer seg på symboler av dyr, og vi kan på en måte sammenligne dem med våre stjernetegn. Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. I Kina benytter man i dag den gregorianske kalender, men den kinesiske kalender brukes fremdeles til markering av tradisjonelle helligdager, for eksempel kinesisk nyttår, Duanwu-festival og Månefesten. Den kinesiske kalender er en lunisolarkalender.


Leser du ofte horoskopet ditt? Vel, alt du har lest kan være feil. NASA (The National Aeronautics and Space Administration) har slått fast. Les gratis dags, månedshoroskop for ditt.


Astrologi kan hjelpe deg å vite hvilken karakter barnet ditt vil ha.

Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang. Hvordan finder du dit personlige kinesiske horoskop ? Dyretegnene bruges til at lære sig selv bedre at kende, og ikke mindst til at lære andres personligheder at kende. På den måde er det nemmere at forstå andre menneskers opførsel og vaner. Ingen vet med säkerhet hur det kinesiska horoskopet kom till, men inte oväntat finns det en legend om dess tillkomst.


En legend som är mycket charmig, även om den knappast är vetenskapligt trovärdig. Her finner du ukens horoskop , samt vårt store sommerhoroskop, kjærlighetshoroskop og kostholdshoroskop. Vi bryr oss om ditt personvern.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg