fredag 21. august 2015

Graco bilstol 936 kg

Hurtige og punktlige leveranser. Se mer og kontakt oss her! Vi gir deg gode råd til hvilken bilstol du bør velge! Se vårt store utvalg her.


Barnas Hus selger bilstoler for barn fra nyfødt og opptil ca 10-årsalder. Kjøp bilstol hos Babyshop.

Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Isofix anses å være bedre, ettersom risikoen for feilmontering er vesentlig lavere. Mange opplever også at stoler med Isofix er lettere å montere og smidigere å flytte mellom forskjellige biler.


Hvorfor tar Isofix-stoler bare kg ? Lekker gruppe 1-2-bilstol med ISOFIX fra SPARCO. Denne bilstolen er utstyrt med et innbygget fempunkts-selesystem. En ekstra stor og romslig bilstol med koppeholder og gode armlener.


Nautilus kan brukes fra 9-kg med kjøreretningen.

Setet kan løftes for å gi barnet en bedre hvileposisjon. Ryggen fjernes når barnet er over 1cm. VELDIG LITE og pent brykt, selges pga vi klarer med bare bil nå og selger extra utstyr. Velg mellom ulike typer bilstoler og tilbehør for å finne det som passer deg! Babybilstoler, bilstoler, beltestoler m. Gode merker og rask levering!


Jollyroom har et godt utvalg med Cracos produkter, bl. Foteliki samochodowe - Graco - 9-kg - porównanie cen akcesoriów dziecięcych w sklepach internetowych. Bilstol 9-kg passer små barn fra måneder til år, eller til kg. Dette er som regel den andre bilstolen barnet har i livet sitt.


Med en barnestol med isofix kan du enkelt montere barnesetet bakovervendt til barnet er minst år for optimal sikkerhet. Det er veldig viktig å velge riktig bilstol til ditt barn og dets alder. Bilstoler ( - kg ) Den lille barnebutikken. Frem til barnet er MINST gjerne lenger, anbefaler vi at barnet sitter sikret i bakovervedt bilstol. Bakovervendt bilstol er tryggest.


Barn opp til minst år, helst opp til år bør sikres i bakovervendt bilstol ! Når er det på tide å bytte ut babybilstolen?

Se beste pris på Graco Junior Maxi. Les tester og omtaler før du kjøper. Den høye ryggen og de kraftige sidestøttene gir komplett støtte. Stolen har dessuten flere smarte finesser som eksempelvis koppholder og utbrettbar lomme til småsaker. Seteputen og nakkestøtten har flere lag tempur-lignende skummateriale som gir ekstra komfort.


For hvem vil ikke være sikker på at ens barn er trygg og sikker når dere kjører bil? Beltestolen har ISO catch som du enkelt fester i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg