fredag 21. august 2015

Hvitt kjøkken

Stilsikkert sortiment som blander dagens trender med tidløse klassikere. Det hvite kjøkkenet har vært er populært valg i flere år. Et hvitt kjøkken er stilrent og passer derfor inn i alle hjem. Interiørstylist Silje Aune Eriksen synes det er fint å bryte med ulike former og materialer.


Hvitt kjøkken i ulike former. Organiske former kan kombineres mot stramme linjer, og myke tekstiler fungerer godt mot harde materialer.

Er kjøkkenet hvitt , er det lekkert med detaljer i betong, terrazzo eller marmor. Trendene innen kjøkkendesign og kjøkkeninnredning skifter hvert år, men det hvite kjøkkenet er alltid en del av de største trendene innen kjøkkendesign. Et klassisk hvitt eller høyglans kjøkken.


AUBO tilbyr et bredt spekter av forskjellige farger og stiler, som kan realisere selv de villeste drømmer om kjøkken design. Det sorte kjøkkenet for de som ønsker kompromissløs eksklusivitet og eleganse. Kjøkken i mange forskjellige farger og stiler.


Kombiner det lyse kjøkkenet med høyskap i svart eik, eller hold det enkelt og velg et mørkt gulv som kontrast til det lyse. Hvit er ikke en farge, men en kontrast som minner oss om vår og lysere tider. Solid hvit er et moderne kjøkken i hvitt.

Vinner av kvalitetsutmerkelsen Best i test. Det er glatte, malte skapdører som finnes i farger og treutførelser. I et moderne, hvitt kjøkken er det nok plass til å slå seg løs, la knotter og håndtak stikke ut og satse litt ekstra på tilbehøret. Betong og tre på kjøkkenet.


Røff betong og varmt treverk står i fokus på dette fantastiske kjøkkenet. Det flommende lyset understreker kontrasten mellom den strenge betongen og kjøkkenfrontene i varm alm. Armaturen i messing er fra Vola. Fargepaletten går i hvitt og grått, men blir myket opp av det varme treet.


Svart og hvitt gir et kult og kontrastfylt kjøkken. Her har eierne blant annet lekt seg med tavlemaling på kjøkkenveggen over benken. Da vi pusset opp, kvittet vi oss med noen skikkelig utdaterte romantiske detaljer, og det har gått med noen liter svart maling for å skape kontrastene vi trenger for å trives, forklarer Maria. Flis egner seg godt som dekor mellom benk og overskap, og er et slitesterkt og rengjøringsvennlig alternativ.


I tillegg tåler de varme og fukt langt bedre enn gips eller annet materiale. Når du skal velge flis til kjøkkenet er det en del hensyn du burde tenke på. Med KUNGSBACKA får du et moderne og bærekraftig kjøkken - Designet på miljøets premisser.


Vi laget KUNGSBACKA av resirkulerte materialer for å spare ressurser og skape en moderne stil som er lett å like. De fleste kjøkken som jeg selger er hvite. Når det hvite kjøkkenet skal friskes opp, er det enkelt å gjøre dette med nye kjøkkenhåndklær, urtepotter eller en ny farge på veggen.

Og det er en god grunn til det. Hos DESIGNA selger vi mer enn kjøkken. Vi selger rammene om det gode hverdagslivet. For i dag er kjøkkenet ikke bare et rom for matlaging som det en gang var. Mennesker er forskjellige og derfor må kjøkkenet også være det.


Så et DESIGNA- kjøkken vil nesten alltid inneholde særlige detaljer som vi sammen skaper ut fra deres helt spesielle ønsker. Det gjelder både kjøkken til nybygg, og når kjøkkenet bare skal renoveres. Les mer og se eksempler på våre hvite kjøkken. Ta med naturen inn. Dette er noe du også bør tenke på når du skal bestille nytt kjøkken og garderobefronter, råder Nina Klæbo.


FARGEHARMONI: Lyse hvite flater passer godt til moderne arkitektur. Modernismen fra 30-tallet introduserte de hvite glatte rene flatene sammen med stor åpne vinduer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg