mandag 20. november 2017

Skallklær barn

Skallklær barn

Våre skallbukse og skalljakke til barn finns i flere ulike modeller og farger. Vi har 1 fornøydgaranti. Våre ytterklær har en design, funksjonalitet og kvalitet som egner seg for aktiv utelek, de tåler barskt vær og kan gå i arv fra søsken til søsken.


Skallklær barn

Skallklær som lar barn få være barn ! Se mer og kjøp på XXL. Gratis frakt over 3kr, gratis retur og dagers åpent kjøp. Skalljakker er akkurat det de høres ut som – det ytterste laget som beskytter deg mot vær og vind. Barn : Eksklusivt nyhetsbrev med tilbud og nyheter.


POMPdeLUX skalljakker og skallbukser til jenter. Kulings skallklær for barn er vind- og vanntette, perfekt da du kan tilpasse barnets antrekk etter været. Klær fra Kuling er utviklet for å holde lenge og ha høy standard. Kuling er et spennende og rimelig varemerke med inner- og ytterplagg i klassiske snitt og farger uten å fire på kvalitet.


Skallklær barn

Her finner du noe for barn i alle aldre. Kun kjente merkevarer. Vi henvender oss til hele familien med klær, accessories, undertøy, nattøy og badetøy både til kvinner, menn og barn. Bærekraftighet er veldig viktig for oss.


Derfor jobber vi for at våre klær skal være så bærekraftige som mulig og føles bra lenge. Gjelder ikke på salgsvarer og gavekort. Minimumbeløpet er 6kr.


Denne koden er personlig og skal ikke deles videre eller publiseres. For at barnet ditt skal like å leke ute, er det en forutsetning at du kjøper funksjonelt yttertøy. Våre skallklær til barn er behagelig å ha på, de har et stilig design og de holder vind og vær ute. På jakt etter skallklær ? Finn det perfekte sneakers-paret som passer til barnet ditt ved hjelp av noen gode råd fra barneeksperten! Kjøp riktige sneakers til barn.


Regntøyet vi tester, er derfor ikke foret. Vi tester både skallklær og PVC-tøy. Våre testpersoner er flere barn i alderen til år, og regntøyet har blitt brukt av barna i hverdagen deres. Barna har hatt klærne på seg i barnehagen og på skolen, samt hjemme og på utflukter.


Utvalget er ikke så stort som til voksne, men de arbeidsklærne til barn som blir produsert er i meget bra kvaltiet, og ikke minst like tøffe som til de voksne. Akkurat nå har vi salg på , Reima, skallklær ,regntøy og vinterdresser fra Troll. Leter du etter praktiske og fine lag på lag-klær for norsk klima? Lindberg tilbyr nettopp dette.


Med et stort sortiment kan du finne akkurat det du søker etter til ditt eller dine barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg