onsdag 15. november 2017

Bryllup devoldfabrikken

Med en unik historie og sjarmerende preg skapes en ramme hvor dine gjester garantert vil trives. Et stort og viktig valg. En drøm som går i oppfyllelse. Bli en del av vårt fellesskap i inspirerende omgivelser. Devoldfabrikken AS.


Bryllup devoldfabrikken

Les mer om mulighetene. Bare ordet får meg til å bli mo i knærne! Tankene går til landskap i de nydeligste farger, lav høstsol og alt som hører med denne fantastiske årstiden. Her er nåtiden levende. Vi tilbyr god stemning, tid til tanker i en atmosfære uten hast.


I sommer var jeg for andre gang på Sunnmøre for å fotografere bryllup , og nok en gang i Langevåg på Sula utenfor Ålesund. I tillegg til dette finner du en interiør og blomsterbutikk Binderiet, interiørbutikken By Sunde, Vinmonopolet og Kantina kafé. BRYLLUP _ DET ER Din dag. IKKE GÅ GLIPP AV DEN. Alnes Brygge har bred erfaring med bryllupsarrangementer.


Basert på dine ønsker syr vi sammen en pakke som inneholder det meste av det dere trenger i forbindelse med bryllupet. Ellers må prest og organist betales. INSPIRASJONS-MESSE TORSDAG 27.


Denne kvelden får du inspirasjon og tips til deg som skal ha bryllup , konfirmasjon, jubileum,. På Porsgrund Outlet finner du garantert noe vakkert til brudeparet. Gavene kan selvsagt byttes). Er du på jakt etter bryllupsfotograf?


Vi har samlet noen av de beste bryllupsfotografene i Norge på ett sted for å gjøre det lettere for deg å velge fotograf til bryllupet ditt. Vakker håndbundet bukett i de klassiske maifargene rødt og hvitt med nasjonalbånd. Sammen med blomstene får mottaker en flaske med deilig musserende cider med smak av bri. Bilder fra våre fotografer. Du finner også innlegg med bilder fra vår facebook gruppe Blikkfangerne Community.


De tilbyr perfekte lokaler for å holde møte, konferanase, kurs, julebor bryllup og selskap. Opplev god stemning, tid til tanker i en atmosfære uten hast. Det som startet som en grå, våt og vindfull lørdag i Ålesun skulle vise seg å bli et av sesongens vakreste bryllupsdager…! Regn, vind og høye bølger er visst en suksessoppskrift for bryllup , i hvert fall når det er i omgivelser som på vakre Alnes!


Det var et ekte DIY- bryllup hvor til og med selve huset og hagen måtte settes i stand. Huset tilhører brudens familie og har ikke vært bebodd på mange år, så her var det hverken vann eller strøm, det var gamle gulv og lag på lag med tapeter, og det er jo slike unike “selskapslokaler” som setter rammene for et helt spesielt bryllup. Jeg skal endelig gifte meg men jeg finner ikke lokalet som jeg vil ha, jeg skal ha festen i ålesunherøy,ulsteinvik,hareid eller alesund omeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg