mandag 6. november 2017

Navnelapper på rull

Navnelapper - alltid fri frakt. Lag dine egne merkelapper i dag! Strykefrie og i mange fine design. Miks farger, mønster og motiv. Gøyale navnelapper til barnas klær.


Selvklebende - 1stykk i pakken.

Supersøte design, selvklebende. Sjekk ut våre strykefrie navnelapper. Lappene tåler 60° klersvask og oppvask. Så er våre selvklebende, store klistremerker på ruller det du trenger. De er gode til oppmerking av alt andet enn tøy, så kun fantasien setter grenser for hva du kan bruke dine klistremerker til!


Mistet klær og eiendeler i barnehagen, SFO eller skolen? Vi anbefaler våre navnelapper. Strykfast etiketter er høykvalitets navnelapper som strykes fast på klær og tekstiler.


Våre selvklebende navnelapper er populære til merking av personlige eiendeler, også for voksne.

De kan enkelt festes på alt fra verktøy, oppbevaringsbokser, notatbøker, kontorrekvisita og datautstyr. Mange har gjerne behov for å merke sine eiendeler når man deler bosted med flere andre som på aldershjem, sykehjem eller i bokollektiv. Etiketter på rull er den enkleste og mest kostnadseffektive måten å merke produktene og pakkene dine på. Disse etikettene på rull er også perfekte til å dele ut på arrangementer.


Velg blant en rekke ulike former, størrelse og materialer. Varig, permanent lim. Toppkvalitet og Knallpriser! Med navnelapper kan du enkelt merke klær og utstyr Brug våre selvklebende navnelapper på klær og tekstiler (settes på vaskeanvisningen), men også som et adresseklistremerke på dine andre eiendeler. Navelapper kan brukes til stort sett alt og tåler både vaskemaskin og oppvaskmaskin.


Last opp eget bilde, eller velg en av våre tøffe fargemotiv. Klistres rett på klær. De kan også klistres på vaskeanvisningslappen i klær, men vil ikke feste like godt på tøy som strykemerker. Les mer alt som bør merkes med navnelapper. Fine til å merke klær og andre tekstiler med.


Still strykejernet på høyeste varme, uten dampfunksjon. Stryk kun tekstiler som tåler stryking ved høy temperatur. Velegnet for såvel manuell montering og etiketteringsmaskiner. Når navnelapper som ikke faller av er viktigst.


Det er irriterende når en navnelapp faller av i vask.

Derfor har vi gjennomført mange tester av forskjellige typer materiale, og kan tilby strykefrie merkelapper som kan brukes på alt – også klær og tekstiler. For forhandlere av diverse produkter er dette den perfekte etiketten å merke varene med. Eksempler på slike forhandlere kan være Tupperware, Cosmopharma, Mary Kay og Forever Living Forskjellige typer handverkere har også bruk for denne typen etikett til å merke diverse utstyr med. Ikast Etiket har spesialisert seg på festivalbån navnelapper , merkelapper, strykemerker.


Brettede sateng navnelapper. Sateng navnelapper leveres på rull. Vi har testet hvor godt navnelappene tåler vask. Askeladden navnelapper til klær og utstyr – selvklebende og strykefri. Fra 99kr - Gratis frakt - Ingen skjulte kostnader!


Fri frakt, sender neste dag. Termoetiketter 102x192mm Ø25mm, rull med 3stk. Vi har fjernet det overflødige papir rundt etiketten (både på rull og ark). Det letter arbeidet betydelig og koster ikke ekstra, se forskjell. Varebeskrivelse: Tips en venn.


Del med dine venner, eller tips via epost. Vi leverer etiketter på rull , enkeltvis eller falset. Laget i silkebånd som er svært myk og skånsom mot huden. Merkelappene leveres innen 24t. For å få tilgang til båtene må man kjøpe nøkkelen.


Fargelapper, fargerike navnelapper – selvklebende navnelapper. På denne siden kan du velge å vrake mellom mange fargelapper. Vår designer Camilla har gjort seg flid med å designe mange supersøte, kule og morsomme selvklebende navnelapper med spreke farger.


Klikk på linken ovenfor for å gi godkjenning og begynne å lage klistremerker. Hvis du ikke har Flash installert, vil du kunne installere Flash når du klikker på linken ovenfor. Merk at denne siden må åpnes på en datamaskin for at du skal kunne lage klistremerker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg