onsdag 8. november 2017

Kroatia i september

Bestill din drømmereise til Kroatia. Besøk TUI for inspirasjon til din neste sydentur, eller bestill nå på TUI. Finn hotellet som passer deg. Sjekk været og badetempraturene. Unike hotellkonsept som passer alt.


Book fly og hotell med Apollo her!

Ving har et stort utvalg av reiser til Kroatia. Her kan du nyte deilig, lokal mat og vin fra områdets vingårder. Været – Kroatia Det kroatiske kystområdet har et typisk Middelhavsklima. På grunn av høydeforskjeller og klimatiske forskjeller har Kroatia noen av Europas mest mangfoldige flora- og faunamiljøer.


Vannet i Kroatia regnes som det reneste i Europa og innbyr til mange og svalende dukkerter og svømmeturer. Du soler deg på klippene, på de fine rullesteinstrendene eller fra store brygger med badetrapper ned i det klare, blå Adriaterhavet. Kroatia har noe for alle En ferie i Kroatia er rimeligere enn i de fleste andre land i Europa.


Kroatia kan du få regn under hele oppholdet, som sagt, du KAN.

Du kan selvfølgelig være heldig og få brukbart vær, men om du forbereder deg på brunfarge osv, anbefaler jeg Tyrkia. Kajakk Kroatia i september Opplevelsesferie på lokalt vis i Kroatia med kajakk. Kysten rundt Dubrovnik i Kroatia er kjent for sine vakre øyer og krystallklare vann. Det finnes mange måter å oppleve Adriaterhavets perle på, men den beste av alle er kanskje med kajakk.


Getting around Croatia in September. Likewise, most transport options – with buses and ferries being those that travellers will most likely use when visiting Croatia – still continue with high season or special ‘summer’ schedules in this month too. Noen med erfaringer om det å reise til Kroatia i starten av september ? Vi trenger ikke en hel uke med soling og bading, men ønsker grei temperatur og lite nedbør.


Tips til andre steder som er fine å dra til i starten av september , når man ikke vil til Tyrkia, Kreta eller Gran Canaria? Gjennomsnitts døgntemperatur om vinteren er 10℃ på øya Hvar. Det betyr at det kan bli godt og varmt om dagen, men nærmere null på natten enkelte dager.


Nord i Kroatia har kontinentalt klima, hvor vintertemperaturen kan komme ned mot -30℃. I området rundt Rijeka er sommeren noen uker kortere enn i Dalmatia. Har just kommit hem från en fantastisk vecka i Kroatien på ön Krk!


Blev så fascinerad av landet att vi redan bestämt att vi ska åka tillbaka nästa år. I år var det bara jag och min man som reste, men nästa år ska även våra två tonårsdöttrar följa med. Resan kommer att ske i mitten av september.

I september er det mindre turister her, tempoet er litt lavere og ikke minst er det billigere enn å reise hit i høysesongen midt på sommeren. Temperaturen på dagtid ligger på cirka grader. Varmt i september – til grader.


Det er fortsatt varmt i Syd-Europa i september. Ving gir deg det beste av Kroatia. Velg mellom mange forskjellige reisemål her! Super bilferie i Kroatia med halvpensjon.


Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her! Les en oversikt over klimaet. Værfenomener registrert tidligere år i Kroatia ☃ Vanntemperaturen i lokaliteter i Kroatia ☀ Ferie Vær for Kroatia i September ☔. Her får du en oversikt over forventet vær og temperatur for alle våre fantastiske reisemål i Kroatia.


Er det badetemperaturen som er viktigst for deg? Eller ønsker du å vite hvor varme kveldene er slik at du kan pakke riktig? Mannen min og jeg tenkte å ta oss en tur, en eller annen vei, fra den 15. Er Kroatia for kjølig i september ? Jag rekommenderar Dalmacien och öarna utanför Split. Sammenlign og bestill reiser til Kroatia , Europa.


Kroatia er et rolig og behagelig land hvor de aller fleste landsbyer kan betegnes som barnevennlige. Reiser du med små barn bør du kanskje styre unna de største byene som er nevnt i punktet under, og heller ta en titt på de mange små idylliske perlene dette landet kan by på. I Kroatia er strendene langs fastlandskysten rullesteinstrender.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg