mandag 13. november 2017

Biff middag

Grasfôra pepperbiff med grillet nykål, purre og småløk med sitrussmør og ramsløksmør. Denne retten er en sikker vinner. Gilde er opptatt av miljøet. Fra den norske bonden.


Alle fortjener en smaksrik middag!

Her finner du forslag til ferdige ukemenyer. Hver uke gir vi deg to raske middagsalternativer som består av bare produkter. Flere spennende middager på under minutter.


Se våre spennende oppskrifter her. Populære cruise og seilturer i Australia på Viator! Rask og enkel kjøpsprosess. Har du lyst på entrecôte, indrefilet, ytrefilet eller mørbrad?


Løk i ulike former passer nemlig svært godt som tilbehør til biff.

Det kan være surret løk med crème fraïche, salt og pepper, bakt løk, glasert sjalottløk eller pebre, som er et hot salsa med hakket løk, hvitløk, chili, oregano og massevis med frisk koriander. Biff og bakt potet ikveld (igjen) – eller? Det er lite som slår en saftig biff , men selv for en ekte biffelsker kan det blir kjedelig mer det samme tilbehøret dag ut og dag inn.


Våre beste biffoppskrifter: Det vi egentlig vil ha til middag på. Skal hjelpe en kompis av meg ved å stelle istand en tre retters middag. Enten du skal steke biff av indrefilet, ytrefilet, mørbrad eller entrecôte, så finner du oppskrifter på saus og annet tilbehør her.


Se video og lær riktig steking av biff. BIFF finner sted fra 23. Beste biffhus i Oslo, Norge: Se anmeldelser fra reisende og bilder av steakhouse-restauranter i Oslo, og søk etter pris, beliggenhet og mer på TripAdvisor. Ytrefilet av storfe er mørt og smakfullt kjøtt som er perfekt til biff. Den klassiske pepperbiffen var særlig populær på 80-tallet, men smaker like fantastisk godt i dag med den kremete, hotte sausen.


Hvis du skal lage biff til mange, så kan det lønne seg å helsteke den, og skjære den i skiver etter at den er stekt, eller du kan brune biffene først og steke de ferdig i stekeovnen. Usikker på hva du skal ha til middag i dag? Vi har samlet oppskrifter på gode retter her. Hva med Grasfôra entrecôte med rødbettartar biff stroganoff?


Smelt smør i panne sammen med kvister timian.

Legg i romtemperert biff når smøret ligger brunt og stille. Kvern over salt og pepper. Liker du oppskriftene mine og vil gi noe tilbake? Disse bakte potetene fylles med ost, hvitløk og timian og gratineres før servering. Biff med bakt potet er en klassisk helgerett.


I denne deilige gryteretten med biff foreslår vi en rekke grønnsaker, men det er opp til deg å bruke de du liker aller best. Skjær biff i strimler, bland ingrediensene til marinadesaus sammen og hell marinaden over biffstrimlene i en bolle. La det stå i minimum minutter. Kutt opp alle grønnsakene mens kjøttet marineres. Tilsett maisenna sammen med biffstrimlene og bland godt sammen.


Kjøttet skal være godt dekket med maisenna. Burrito er en meksikansk rett med myke tortillalefser. Lag den gjerne med kjøttsaus, bønner, ris, guacamole, revet ost og rømme.


I denne oppskriften har vi brukt kyllingkjøtt, men du kan også variere med andre typer kjøtt, som biff av okse eller svin indrefilet. MELD DEG PÅ NYHETSBREVET OG FÅ OPPSKRIFTENE I MAILBOKSEN.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg