torsdag 23. november 2017

Jul i blåfjell sanger

Julen markeres med festligheter over hele verden. Har du hørt om disse tradisjonene? De ferskeste innenriksnyhetene. Hold deg oppdatert med ABC Nyheter.


Her er det mye kvalitetsmusikk dere kan kose dere med. Husk at det er lov å synge med - uansett stemme!

Håper dere liker det dere ser, og kanskje får litt julestemning? ARTIST - Suzanne Paalgard. KATEGORI - Julemusikk. Jul i Blåfjell Tilbake. Skal være 1 korrekt.


D Snart kommer jula til Blåfjell. Må denne dagen bli god. Idé og manus var av Gudny Ingebjørg Hagen, musikken var av Geir Bøhren og Bent Åseru regi for fjernsynet var ved Torunn Calmeyer Ringen, kostymene ved Gerd Johnsrud og scenografien ved Aili Strømsted.

GLADE JUL Glade jul , hellige jul ! Engler daler ned i skjul. Julefry evige fry hellig sang med himmelsk lyd! Gratis avbestilling! Design din egen julegave med navn og bilder.


Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Hagen er også tekstforfatter av flere hundre sanger , og har samarbeidet med noen av landets beste komponister. Hun har eksamen fra Barnevernsakademiet i Oslo, og har også arbeidet som førskolelærer, i tillegg til videre utvikling av bøker og filmmanus fra Blåfjell -universet. For tiden skriver hun på heltid. Vi setter stor pris på tips til lydbøker, musikk og sangtekster vi enda ikke har på vårt nettsted.


Mange vil ha episodene på dv se jul i blåfjell gratis, se jul i blåfjell på teater eller høre sangene fra jul i blåfjell. Den bygger på en økologisk grunntanke og handler om blånissene i Blåfjell og menneskene i Bygda. Blåfjell er befolket av blånisser, og deres hovedoppgave er å lage den blå julenattshimmelen slik at alle kan se julestjerna skinne. Turte er hovedpersonen i serien.


Fra serien som gikk til jul 05. Husker litt og det er noe i denne duren: Nisser og griser og alle andre små skal være inne nå Og kose seg i bingen og ingen skal ha noe vondt å tenke på! Noen som husker litt?


Men det blir ikke noe tid til å skremme bygdefolk, for blånissene har nok med å rydde opp i alt skrotet som er kommet til Blåfjell.

Filmens historie utspiller seg over 1år før handlingen i de populære TV-seriene. I Bygda flyter skrotet, for Lillegutt har visst ikke så lyst til å kjøre søppel lenger. De vil heller ut å skremme bygdefolket.


NRK droppet deretter å sende seriene fordi de mente fortellermåten var utdatert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg