fredag 10. november 2017

Suppekur

Suppekur

Suppekur en eller dages kuren, som den også kaldes, er nok den slankekur der leverer det bedste resultat på den korte bane. I Norge kalles denne kuren gjerne Rikshospitalets suppekur. Vær oppmerksom på at i andre land er det andre sykehus som oppgis som opphav. Og historiene om overvektige pasienter som har rast ned i vekt før viktige operasjoner, er mange.


Suppekur

Trolig har den ikke noe med noe sykehus å gjøre, men effektiv skal den være. Den populære suppekur : Her får du den - Renée Toft Simonsens berømte og populære suppekur med kål til alle ugens dage og den virker! Så start din suppekur med lækre opskrifter som du finder her! Dietten er blitt døpt for Rikshospitalets suppekur , og er ikke ukjent for dem som vil ned i vekt fort. Men ta ikke navnet for alvorlig - sykehuset med samme navn går ikke nødvendigvis god for kuren.


Den kan gi raske resultater, du trenger ikke å føle deg sulten, og du kan variere smaksopplevelsene, sier Arsky. Sunn og mettende suppekur Suppekuren (eller souping) er IKKE nok en kjedelig slankekur. Suppekur , slankeplastre, dages kuren, Rigshospitalets stofskifteslankekur, hvidkålskuren…. Der findes et hav af slankekure man populært kunne kalde ”ugebladsslankekure”. Fælles for alle disse slankekure er, at det er kalorierestriktive diæter, hvor man opnår et meget ekstremt og hurtigt vægttab.


Suppekur

Suppekur - sund og mættende Suppekuren (eller souping) er IKKE endnu en kedelig slankekur. Var det noget med en suppekur ? Så er du landet rigtige ste for disse opskrifter er perfekte til en suppekur. I grunden er en suppekur en meget nem størrelse - det går bare ud på at spise en masse suppe. Går du all-in, skal du spise suppe morgen, middag og aften.


Og så har du selvfølgelig brug for en hel masse opskrifter til din. En suppekur er gjerne bygd opp rundt noen få matvarer, og er ikke nødvendigvis balansert. Så enkelt og kjapt blir det sunn middag!


Gulrot, pastinakk, persillerot, sellerirot, blomkål, brokkoli, erter, løk, purre, tomat, paprika, mais og potet, selv om sistnevnte ikke er en grønnsak, sier selvstendig ernæringsfysiolog Gunn Helene Arsky til KK. Du kan lage suppe av nesten alt. Suppedietten gir deg en meget effektiv vektnedgang og fungerer optimalt for deg som ønsker å gi slipp på noen kilo i løpet av kort tid. Mange kender måske Kålsuppe-kuren, hvor man på syv dage kan smide fem kilo. Men med den nye Turbo- suppekur går det endnu stærkere med at smide de overflødige kilo på rekordtid.


På bare fem dage vil du lynhurtigt have tabt fire kilo, og er det ikke nok, kan du efter to dages pause begynde forfra. Jeg tabte kilo på en uge. Så hvis man skal bruge denne suppekur , vil jeg anbefale at man begynder at spise sundt osv.


LYKKE TIL:) Den funka på meg. Knekkebrød og vann - Knekkebrød og vann er et godt alternativ til pulverkurene. Knekkebrødkuren ble opprinnelig utarbeidet til dem som skal behandles kirurgisk for sin alvorlige overvekt, men kan brukes av alle, sier Line Kristin Johnson, klinisk ernæringsfysiolog PhD ved Senter for sykelig overvekt i helse Sør-Øst. Vi bruker informasjonskapsler på denne nettsiden for å gi deg den aller beste brukeropplevelsen.


Opskriften er til portioner Ingredienser - suppekur en. Kickstart dit slankeprojekt med en effektiv suppekur. Du taber nemt kilo på en uges ti fordi du spiser få kalorier, mens den megen væske mætter, så du undgå sultfornemmelsen. Med denne Suppekur kan du begynde mandag og være færdig fredag – og kilo lettere.


Rent faktisk har det vist sig, at du kan opnå store vægttab ved at indtage en kost kun bestående af suppe. Og så smager en suppekur jo faktisk bedre end en lang række pulverkure. Hele konceptet bag suppekuren er, at hovedingrediensen i alle dine måltid er suppe. Susanne er fuld af gåpåmod efter en uge på Kålsuppe Kuren, hvor hun har tabt sig kilo, og hendes man Lars, lige så meget i de seks dage, han fulgte suppekuren. Om man spiser mindre enn dette og bare ein gang til dag så er det soleklart att man ikkje går ned i vekt.


Og meste parten av folk pleier kanskje ikkje spisa noko på ein da, men neste dag kanskje spise ein pomfti og burger og brus da vil kroppen få ein uabalse for vektnedgang. And there you have it. For hjertelidende pasienter som må kvitte seg med mye vekt, fortest mulig.


Suppekur

For oss som ikke står i fare for å dø er tradisjonelle metoder fortsatt det beste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg