torsdag 9. november 2017

Hobbyklubb barn

Hobby – klubben for kreativitet! Her får du gode oppskrifter og smarte ideer i inspirerende bøker om strikking, hekling, søm, broderi og andre aktiviteter for deg som liker å skape noe med hendene. Kjøp Strikk fra hele Norge fra Bokklubber Strikk fra hele. I Instastrikk finner du strikkeoppskrifter til hele. Club Creo er en hobbyklubb for barn i alle aldre som elsker å aktivere seg.


Med Club Creo får du et morsomt, kreativt og inspirerende hobbykitt enkelt og raskt sendt hjem til deg og barnet ditt i midten av hver måned.

En herlig bok med praktiske og nydelige håndstrikkete klær, leker og andre småting til de aller minste – til glede både for nybakte foreldre og barn. Boka ivaretar de fleste behov et lite barn har, fra klassiske babytepper, bamser og små sokker, til mer moderne ting som hettejakke, baby-bolero og fargerike byggeklosser. Vår idé er at du som forelder skal få et kreativ hobbykitt til barnet ditt, direkte hjem i postkassen. Kreativt hobbykit for barn ! Dette morsomme hobbymaterialet får man som medlem i Club Creo. Prøv vår populære velkomstpakke så får du se!


Har unger som elsker å drive med hobbylering, til min store glede! Det jeg lurer på, er om det finnes noen klubb, der man kan få hobbypakker (utstyr, beskrivelser m.m.) en gang i måneden eller noe sånt!

Tenkte da å gi et slikt medlemskap i kalendergave den 24. Gratis medlemsblad ca. Hvordan avbestille. Et kort med papir fra Heartfelt Creations Wildwood Cottage collection.


Blomstene er laget av dies fra Heartfelt, og formet med HC shaping mold. Kvinneguiden med noen kroner. Nettopp denne pakken, med leire og bonzaitrå er et av alle morsomme og kreative hobbykit som inngår i Club Creos hobbyklubb. Om du og ditt barn ikke er medlemmer allerede kan dere gjerne prøve vår velkomstpakke som også inneholder denne fantastiske leiren.


Brekkeklubben er en hobbyklubb for kreative barn fra 1. Vi møtes annenhver mandag på Brekke menighetssenter kl. Enten du strikker, hekler, syr eller driver med annet håndarbei kan du finne oppskrifter og inspirasjon i bøker. Mer enn 2die cuts. Disse er stanset ut, så enkelt å trykke de ut.


Her finner du sider, av hvert motiv. Det er et bilde og mange små die cuts på hver side, flotte bilder! Vi har startet opp med frivilligtreff en gang i måneden.


I januar blir det treff onsdag 22.

Det blir servert mat og kaffe på hobbyrommet. Jeg heter Ane Lene, -modell, bor i Buskerud (Norge). Jeg er gift og har to barn - gutt og jente, og så må vi ikke glemme våre to pusekatter, som også er en del av familen.


Jeg er utdannet sykepleier, og når jeg ikke jobber går fritiden med på å være sammen med familie og venner, og selvsagt til å scrappe!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg