fredag 3. november 2017

Ball genser fra 80 tallet

Ball gensere fra tallet ! Mote og velvære Klær, sko og mote;. Billiard ball ball. BALL-Genser fra tallet ønskes kjøpt. Er interessert i alle farger.

Helst i størrelse Medium men er evt interessert i andre størrelser. På 90- tallet startet Svarverud streetmerket Psycho Cowboy, og det er denne arven Torben fører videre. Men han husker godt genser -perioden på - tallet. Det var så vilt og vi kom ut med nye farger hele tiden.


Rubiks Kube og Maradona. Leggvarmere, pannebånd og skulderputer. Alle knep og nedarvet listighet ble brukt i forsøkene på å få mor og far til å åpne lommebøkene.

Jeg har funnet frem krepptangen min fra - tallet. Etterhvert håper Sølvi å ha få på plass konkurranser som drypper av pastellfarger og - tall. De har jo egne design avd. HM har nok -tallsklær til at en får stæsja opp ei jente for en rimelig penge. Det er likevel det som gjør det ekstra morsomt å kle seg opp i klær fra - tallet.


Klikk her for døgnåpen nettbutikk med alt til festen. Dekor, kostymer, parykker til både Halloween, bursdag og temafest! Vi har gensere til flere typer anledninger.


Velg blant flere merker! Vi strikket hele tiden, overalt, og det var ikke sjeldent at læreren truet med å kaste strikketøyet vårt ut av vinduet. Dette er en lett og myk genser , og den er like fin sommer som vinter.


Størrelser: S-M-L-XL. Fargerike øyenskygger er et varmerke fra - tallet. Knæsje farger var både populære og vanlige til hverdags.


Skulderputer, syrevaskede jeans, dyreprint og powersuiten - vi ser store tendenser fra - tallet i dagens motebilde, dog i mer nedtonede versjoner.

Dette er et tiår som handler om farge, størrelse og eksperimentering. Selv har jeg strikket flere plagg med fanakoftemønster etter forskjellige oppskrifter. Vesten er strikket etter en oppskrift fra 70- tallet. Akkurat denne her ble nettopp solgt på QXL for 2kr. Neste side: Formatkrig.


Og et av merkene som har brent seg fast i minnet fra det spesielle tiåret er BALL. Mange husker - tallet for klesstilen. Nye norske klesmerker, som Bik Bok og Poco Loco.


Poco Loco-dresser var drømmen for den unge konfirmanten, Poco Loco laget også smokinger for velkledde herrer. Andre merker var In Wear og Taverniti.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg