mandag 20. november 2017

Enkle ting å bake

Design unike ting med dine fineste bilder og navn. Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige ting. Brytebrød gir en enkel variasjon på de tradisjonelle rundstykkene.


De passer perfekt til sen frokost, lunsj, som tilbehør til en frisk salat el. Med denne fremgangsmåten er det både enkelt å bake og raskt å forme ut brytebrødet.

Og hva er vel bedre enn det? Selv de minste kan hjelpe til når du skal bake og lage mat. Her er fem enkle kaker du kan lage fra bunnen av : Enkel kanelkake – en av de mest populære kakeoppskriftene på bloggen og det med god grunn. Den smaker godt OG er enkel å lage. Enkel jordbær- og rabarbrakake – en variasjon av kanelkaken over.


Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet! Bake er magasinet for deg som liker å bake , enten du er nybegynner eller vil utfordres på nye ting og teknikker. Magasinet ønsker å inspirere, spre bakeglede og gi deg de nyeste trendene innen baking.

Bake inneholder mange oppskrifter, reportasjer fra inn- og utlan baketips, spennende spaltister og mer til. Hvorfor ikke invitere gode venner eller rett og slett samle familien rundt kjøkkenbordet med noe godt å spise? Det trenger verken være tidkrevende eller komplisert, men kan bidra til å skape glede og pusterom i hverdagen. Her gir vi deg enkle oppskrifter på bakst som passer perfekt som kveldskos.


Les mer om kveldsmat her. Få barna til å stikke fingeren ned i mel, bakepulver, vaniljesukker og kakerøren. Det å la barna smake på alt, gjør at de blir mer kjent med det å bake og lærer mye om hva man må sette sammen for å få et godt resultat. Dette er en stor porsjon som gir ca nydelige småkaker, så her er det nok til å gi bort til flere i gave OG samtidig få beholde en del selv.


Er dette verdens raskeste og enkle kaker? Her er bakebloggerens ultimate latmanns-favoritter. Vi vet alle hvor kjipt det føles å sitte sliten i sofaen etter en lang dag, og plutselig kjenne godis- og kakebehovet snike seg på: Energinivået er for lavt til at du orker å gå på butikken, men du kjenner at alle celler i kroppen trenger en saftig kake.


Oppskrifter til enhver anledning. Middagstips til hverdag og helg, deilige kaker og digge desserter, raske og enkle retter. Det er mye kjærlighet i god mat!


Kaken er ganske enkel å lage og blir et flott syn for øyet. Få ting er så koselig som når store og små samles rundt bordet for å være kreative sammen.

For oss som liker å bake. Men har du gått lei av å lage dorullnisser? Det finnes alternativer som er minst like enkle og som er gøy å lage, bare ta en titt på disse tipsene!


Bursdag, skoleavslutning, barnehagefest, dugna familieselskap - bakeanledningene er mange og hyppige! Heldigvis trenger det ikke være vanskelig å bake hvis man velger riktig bakverk og fremgangmåte. Her finner du enkle oppskrifter og gode baketips som gjør det litt enklere å lykkes med baksten. Gryterett til middag, da er det godt med noe ferskt brød til så her har jeg bakt noen veldig enkle baguetter.


Mange tror at det å bake glutenfritt ofte er en kjempeutfordring: vanskelig å få til og noe som som oftest ender med superdårlig resultat. I de aller fleste tilfeller viser dette seg ganske motsatt. Ikke noe hokus-pokus, men enkle ting som betyr mye for resultatet: 1. La deigen få god tid både under elting, heving og etterheving. Sett gjerne av to-tre timer når du skal bake gjærbakst. Elt inn smøret til slutt for å få luftige boller.


Jeg vil bare takke deg. Nå lager jeg de etter denne oppskriften en gang i uka. Kjempegode brø enkel oppskrift å følge. Det var som å spise flate knaskende muffins, og jeg er en person som elsker knaskende ting.


De er rask og enkel å bake , og blir gode i tillegg. Smaken var himmelsk. Altså at en enkelt gardin fra Fretex kan bli denne fine gymbagen er ganske kult. Ingrid brukte selv litt i underkant av minutter på å lage den på bildet her, og da tok hun bilder til bloggen i tillegg, så dette prosjektet lar seg absolutt gjøre på en kveld.


Vi bruker analyseverktøy for å måle trafikken på våre nettsider, og informasjonskapsler som grunnlag for videreutvikling av våre tjenester og for å tilby relevant markedsføring. Om du velger å bruke matprat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg