søndag 12. november 2017

Hvilket kinesisk element er jeg

Finn laveste nettpris her. Det er de fem elementene vi ser på når vi gjør kinesisk astrologi. Hvert element er knyttet til en sesong, et følelse, en farge, en retning, en smak osv. Fem elementer på kinesisk heter Wu Xing og jeg synes det er mer riktig å oversette Wu Xing som “fem bevegelser”.


Mens årene i den gregorianske kalenderen er delt opp i tolv stjernetegn, er hvert kinesisk år representert ved et dyr.

Hundens år begynte i dag, 16. NRK har tidligere lagt ut en oversikt over de ulike stjernetegnene. Sjekk hvilket kinesisk stjernetegn du er født under!


Overgangen fra ett år til et annet skjer ikke 1. Her kan du sjekke din fødselsdato og finne ut hva som er ditt kinesiske dyretegn. Bestill et personlig årshoroskop fra Henning Hai Lee Yang. I følge kinesisk filosofi tilsvarer forskjellige år et bestemt dyr.

Vet du hva ditt kinesiske stjernetegn er ? Lær mer om dyretegn og. Med fisk som sitt symbol er det bare naturlig for dem å like blomster som vokser i deres naturlige element ,. Jeg liker allerede dette. Dette er en generel metode, der fortæller om karakteristika for mennesker født i de forskellige dyre-tegns år. Metal er et stærkt element , hvilket kan vise sig ved at personen ikke er spor bange for at forsvarer sig selv og andre. Eller ved at personen har en vilje og styrke af stål, er stabil og til tider ubøjelig.


Dette kan også give sig udslag i at personen er konkurrencepræget og har sine meningers mod. Me er en side hvor du kan delta i spørrekonkurranser og tester om alt mulig. Du kan også lage din egen quiz.


Horoskop etter fødselsdato - styrende planet Horoskop - stjernetegn Fødselsdato - Måned Styrende planet Påvirkende planet Væren 21. MARS SOLEN Tyren 21. VENUS MÅNEN Tvillingene 22. Det kinesiske horoskop baserer seg på er symboler av dyr, vi kan kanskje sammenligne dem med våre stjernetegn. I motsetning til den vestlige astrologien, som bygger på solens og stjernenes baner bruker kineserne månesyklusen.


Hvilket dyretegn du tilhører kommer altså an på i hvilket kinesisk år du er født.

Vi har enda en kina inspirert spilleautomat å dele med deg. I september kommer spilleautomaten Lucky Zodiac ut til din fornøyelse. De fleste SI-enhetene har fått kinesiske navn som tilsvarer den tradisjonelle enheten som er nærmest. Kopiering av materiale fra Familieverden. Kinesisk fødselskart.


Filosofien bak kinesisk horoskop er taoismen, og historien om kinesisk horoskop og dens opprinnelse er som følger: 5år før Jesus Kristus ble født sendte Buddha en invitasjon t. De kinesiske stjernetegn – Fortællingen bag de kinesiske stjernetegn og årsdyr. De stjernetegn vi kender, er helt anderledes end de kinesiske stjernetegn. Vores stjernetegn har tilknytning til en bestemt måne hvor de kinesiske tegn, til et bestemt år.


Men som vores dyr, har de ogå tolv dyr med deres egen egenskab og kendetegn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg