torsdag 23. november 2017

Myk sandnes garn

Stort utvalg i garn fra Sandnes. Bestill garn enkelt på nett her! Kjøp raskt og enkelt her! Norskprodusert garn i egen fabrikk på Sandnes med den mykeste ull, alpakka og merinoull, lekker silke og mohair, kvalitetsbomull og slitesterkt strømpegarn.


Igjen er luft, jord og vann penslet i høstens rike fargetoner. Dra ut på tur når sola ebber og lyset mykner, i lun og deilig ull.

Dette er kolleksjonen Myk. Strikke- og hekletilbehør. Deriblandt de kjempepopulære kvalitetene Smart, Sandnes Alpakka, Mini Alpakka, Fritidsgarn, Sisu og Peer gynt for å nevne noen.


Merinoull, Fritidsgarn, Alpakka og Smart er noen av salgsfavorittene. Skappelgarn Myk Skappelgarnet Myk inneholder baby alpakka, merinoull, polyamid. Nydelig mykt garn som er produsert med en spesiell teknikk som en strømpe i polyami hvor det derettter blir sprøytet inn baby alpakka og merinoull.


Anbefalt ullvaskemiddel: Milo gr = ca 1meter Pinne nr. Viewing as a guest user.

Weight Bulky (wpi) ? Norskproducerat garn från vår egen fabrik från Sandnes med den mjukaste ullen, som alpacka och merinoull, härligt silke och mohair, kvalitetsbomull och slitstarkt garn. Här hittar du garn för varje projekt, i ett brett spektrum av färger som följer trenderna. Se utvalget i nettbutikken her! For deg som elsker garn ! Vel verdt et besøk på nettet eller i butikken på Nordstrand i Oslo. Når det gjelder garn så satser vi på å ha ett godt utvalg fra Drops, Rowan, Du Store Alpakka, PT Design, Sandnes og Rauma.


Alle disse garn typene er kjente merker. Drops er det garnet vi selger mest av, og dette har noe å gjøre med at Drops er flinke til å levere fine og moderne modeller til riktig pris. Vi har et stort og eksklusivt utvalg av garn , oppskrifter, stikkepinner og tilbebør.


Fabrikken skulle ligge nær vågen midt i Sandnes sentrum. Se våre butikker her. Sorter Stigend Set Descending Direction Sandnes garn.


Våre viktigste satsningsområder er håndstrikkegarn, design, kvalitet og leveringsdyktighet. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Din garnbutikk på nett. Little Secrets trådet.


Opal Funny mit silbereffekt.

MYK SKAPPELGARN er en lækker blød garn ,man får en let trøje da det rækker meget langt. Her finner fu garn fu kan hekle og strikke med. DROPS Alpaca er et nydelig garn spunnet i 1 superfin alpakka.


Fibrene i garnet er ubehandlet, hvilket betyr at det kun er vasket og ikke er utsatt for kjemisk behandling før farging. Vi har hovedfokus på faghandel der vår viktige strikkearv blir ivaretatt og videreformidlet til nye generasjoner. Garnet har et bredt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg