mandag 6. november 2017

Betale billån eller boliglån

Automatisk rentekutt gir deg et smartere boliglån med lav rente og full gebyrfrihet. Få en ny bankopplevelse. Vi har bare åpne priser. Se alle våre priser. Nom rente Eff rente fra mill.

For våre medlemmer har vi fremforhandlet nye og bedre renter på boliglånsprodukter. Har du økonomiske utfordringer? Egen rådgiver som vil ditt beste ! Gjeldfri - en tjeneste fra Eiendomsfinans. Motzfeldt i Danske Bank er helt enig, og legger til at billån ofte har høy rente og kort nedbetalingsti så det kan ødelegge for betalingsevnen din når banken skal regne på hvor mye boliglån du kan få.


Nedbetaling av boliglån. I utgangspunktet er det aldri lønnsomt å ha lån, og for mange er det riktig å betale ned på lånet så raskt som mulig.

Det gjelder i hvertfall til du har betalt ned lånet ditt til et komfortabelt nivå. Når du har nedbetalt boliglånet ditt sitter du igjen med god sikkerhet og lavere faste kostnader. Når du er kvitt all forbruks- og kredittgjel billån , belåningsgraden på boliglånet er under , samt du har en krisekonto, betal mer ned på boliglånet ditt når du kan.


Et ferdig nedbetalt boliglån gir deg et stort rom for å låne senere i livet. Du kan ikke beholde et billån uten bilen siden de som lånte deg har pant i bilen og vil ikke slette pantet før lånet er betalt ned og ingen vil kjøpe en bil hvor pantet ikke slettes når de kjøper den. Dessuten er billån dyrere enn boliglån og derfor idioti å betale ekstra på det billigste lånet før du er kvitt det dyreste.


Det bør derfor snarest mulig ut av gjeldsoversikten din. Dermed slipper du å betale renter lenger enn nødvendig. Hva som lønner seg er riktignok individuelt.


Hva bør du tenke på før du vurderer å søke om å bake billånet inn i boliglånet? Da er du ikke alene. Beregn hva du må betale per termin på et serielån.


Viser de første terminene på lånet. Kalkulatoren regner effektiv rente. Lån med restverdi Lån med restverdi brukes oftest i forbindelse med billån.


I stedet for at lånet nedbetales til null, betales det ned til bilens restverdi.

Boliglån Boliglån for Unge (BLU) Rammelån Billån Båtlån Forbrukslån Eiendom Sparing Sparekonto BSU Fond Aksjer Aksjesparekonto Øvrige investeringsprodukter Private Banking Forsikring Bilforsikring Innboforsikring Innbo for unge Husforsikring Reiseforsikring Barneforsikring Livsforsikring Meld skade og sykdom Pensjon Innskuddspensjon. Boliglånet gir deg kun prosent fradrag for renteutgiftene, resten er rene kostnader. Blir du gjeldsfri og må betale formueskatt, er den enn så lenge mindre enn boliglånsrenta. Så det lønner seg å bli gjeldsfri, og ikke ha boliglån for å spare skatt!


På vegne av våre medlemmer har vi fremforhandlet bedre renter på våre boliglånsprodukter. Bruk lånekalkulator og se hvor mye du må betale per måned. Betale ned boliglån eller investere i aksjefond? Når du finansierer bilkjøpet med sikkerhet i boligen er det lurt å betale ned lånet med samme tidsperiode som et vanlig billån (normalt rundt 5-år).


Det er derfor lurt å betale inn ekstra i takt med bilens verditap. Hva avgjør hvor mye du kan få i boliglån ? Kort fortalt er det hvor mye du kan betale på renter og avdrag hver måned som bestemmer hvor mye du kan få i boliglån. Den beregnes ut ifra din inntekt, formue, gjeld og hvor mye du har i faste utgifter hver måned.


Vurderer du å refinansiere boliglånet? Dette kalles din betjeningsevne. I mange tilfeller er dette en god løsning, enten du trenger et større lån eller ønsker andre eller bedre lånebetingelser.


Refinansiering av boliglån handler om å enten øke lånet, eller flytte boliglånet til en annen bank. Få tips om hva du bør tenke på før du søker om refinansiering. Det koster ikke noe å flytte boliglån til oss. Vi tar ikke termin- eller etableringsgebyr, men du må betale tinglysingsgebyr til staten.


I prislisten finner du gjeldende priser for tinglysningsgebyr. Du kan bli bedt om å dokumentere boligens verdi, det får du i så fall vite om etter at søknaden er fullført.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg