tirsdag 28. november 2017

Nyfødt baby bilder

La bildene dine få den oppmerksomheten de fortjener. Bestill fra fotoknudsen! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Last ned appen og bestill.


Bevar minnene i en vakker og personlig fotobok. Det er vi stolte av og veldig glade for.

Check out For The Baby. Etter hvert som prosjektet utviklet seg, ble det umulig å ignorere det tydelige mantraet av ro som gjennomstrømmet alle bildene. Fotografiene utfordrer det forventede bildet av de første timene, de er en ren hyllest til hva det vil si å være mor, sier hun. Et fint bilde avhenger ikke bare av et fin nyfødt. Gå for en enkel og ren bakgrunn.


Heng gjerne opp et mønstrete teppe eller ensfarget – bare pass på at det matcher den lilles antrekk og rekvisita. Varier utsnittene dine, gå nærme – langt ifra. Ta gjerne litt bilder ovenifra, inn fra siden nedenifra osv.


Skap unike og personlig takkekort etter fødselen med bilder av din baby og dine egne ord - eller bruk en av våre mange maler for å gjøre prosessen enda enklere.

Rask leveranse - vi trykker i Norge. Hovedfokus på nyfødtfotografering, babyfoto og gravidfotografering. Bilder tatt ute blir alltid vakkert uansett årstid! Hverdagen med en nyfødt baby i hus er helomvendende. Her får du gode tips og råd til hva det er viktig å huske på i tiden etter fødsel, med den nyfødte babyen.


Her finner du inspirasjon og tips til hva du kan skrive på kortet til den nyfødte baby. Dersom du er på utkikk etter et dikt som kan passe på babykortet, kan du finne mange forslag her: Dikt til nyfødt. Se også: Sitater om barn – Gave til nyfødt. Nyfødt - Dikt og Gode Ord Nedenfor har jeg samlet noen fine Dikt og Gode Ord som kan brukes til den Nyfødte. Nyfødt dikt, nyfødt baby , nyfødtbilder, nyfødt gave, nyfødt søvn.


Men ikke dersom det er under minusgrader eller sterk vind. Pass på at barnet ikke blir for varmt, og skjerm det for sol. Bruk myggnett om sommeren og høsten. Finn bilder av Baby. Livet med en nyfødt baby er en unntakstilstan men jordmor Karin Johansson forteller gjerne litt om hva du kan forvente den første tida.


Lær om søvn, amming, bæsjebleier og mye mer. Hva skrive på kort til nyfødt ? Og bytt såklart ut ordet Baby med navnet til babyen hvis den har fått et navn.

Du kan ikke lime inn bilder direkte. Se fantastiske bilder og videoer av fødsler. Se babyen komme til verden i fostersekken, følg en vanlig fødsel, se utrolig video av fødsel i naturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg