onsdag 15. november 2017

Bokklubben kundeservice

Vi kan dessverre ikke veilede deg i forhold til synsproblemer, det må din optiker å gjøre. Spør kundeservice Bokkildens kundeservice kan hjelpe deg med å finne riktig linse dersom du har en linseseddel med linseparameterne dine, eller en tidligere forpakning til linsene dine. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 29-.


Bokklubben Nye Bøker – bøkene folk snakker om! Hovedbøkene sendes alltid portofritt. Som bunadtilvirker og ettertraktet kursholder, har hun lang erfaring med å lære bort broderikunstens finurligheter, og med denne boken ønsker hun å inspirere deg til selv å ta nål og tråd fatt. Ordretelefonen er åpen hele døgnet.


Har du en sak som haster, ring oss gjerne så får du svar med en gang. Du kan også ta kontakt ved å sende oss en melding. Skriftlige henvendelser blir besvart innen 3-virkedager. Hvis pakken returneres før betalingsfristen, legger du fakturaen med i pakken. Har du ikke fakturaen tilgjengelig, fyller du ut angrerettskjema og legger det med i pakken.


Bokklubben kundeservice

Porto betales av deg. Vi forbeholder oss retten til å belaste deg for ubetalt porto. Kundeservice trenger ingen informasjon fra deg dersom du velger å returnere pakken.


Billige bøker med maks rabatt. Har bokklubben god kundeservice ? Nye romaner krim barnebøker fakta lydbøker e-bøker klassikere. Det bør være lett å komme i kontakt med bokklubbens kundeservice. Tilgangen bør være via flere kanaler, og minimum per telefon og epost. God kundeservice inkluderer at klubbens nettside gir deg enkel tilgang til all praktisk informasjon du kan komme til å trenge.


Bokklubben kundeservice

De fleste bokklubber gir sine nye kunder velkomsttilbud for å få flere kunder med i bokklubben sin. For deg som kunde er dette godt nytt, du kan få alt fra kjøkkenmaskiner til ulltepper når du blir med. Oversikten er lagt slik at du enkelt kan finne den bokklubben og det tilbudet som passer deg best.


Alltid maks rabatt på bøker! Du får alltid maksimal rabatt (1) på nye bøker i vår fullassorterte bokhandel. I tillegg finner du en rekke supre tilbud med opptil rabatt når du er medlem hos Bestselgerklubben. Hobby – klubben for kreativitet!


Her får du gode oppskrifter og smarte ideer i inspirerende bøker om strikking, hekling, søm, broderi og andre aktiviteter for deg som liker å skape noe med hendene. Primula-vesken i slitesterkt og vannavvisende stoff er inspirert av det vakre heklepleddet som du finner oppskrift på i boka Håndarbeid fra hagen. De beste kjærlighetsdiktene Den folkekjære poeten Helge Torvund har samlet de beste kjærlighetsdiktene fra hele verden. Her finner du klassiske kjærlighetsdikt på vers og korte snutter fra Instagram.


Gratis medlemsblad ca. Ny kunde Bli kunde i nettbutikken vår. Få spesialtilbud og minimum 1 rabatt! Bli medlem Bli medlem i bokklubben vår.


Bokklubben kundeservice

Få gratis velkomstpakke og medlemspriser med maks rabatt! Norges største bokdistributør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg