mandag 6. november 2017

Piercing oslo

Hos oss har kunden høyeste prioritet! Selvsagt er vårt studio godkjent av helse og bydelsadministrasjonen. Priser piercing Oslo. Prisene oppgitt er stykk pris per enkel piercing.


Vi holder oss også.

På den tiden piercet de seg hovedsakelig av kulturelle eller religiøse årsaker. Konseptet er kvalitet over kvantitet! Kunden er alltid i fokus, og hver enkelt piercing tilpasses til hver enkelt kunde iforhold til ens fysikk. Forward helix piercing sitter i fremre del av ørekanten, ovenfor tragus der øret er festet til hodet. Denne plasseringen kan være litt mindre utsatt for press enn vanlig ørekantpiercing, og kan derfor gro på 3-måneder.


Her setter vi mest 1mm mikrolabret, men man kan pierce med tykkere smykke om man ønsker dette. Camilla er en sprudlende trønder som jobber med alt i fra old school til svarthvitt semi-realisme.

Hun vil veldig gjerne spesialisere seg i svarthvitt, og liker aller best å jobbe med større prosjekter. Pris for piercing vil avhenge av hvilket smykke du velger. Prisene nedenfor inkluderer enkleste type smykke og rensemiddel. I de aller fleste plasseringer er det anbefalt å bruke en stang mens piercingen gror. Den ekstra bevegelsen en ring medfører kan forlenge grotiden og skape irritasjoner.


I dag finnes fremdeles de som piercer seg for religiøse eller kulturelle grunner, men for ungdom i vesten er piercing først og fremst brukt som pynt. Piercing er ikke et nytt fenomen. Enkel online bestilling. Opplev konsertbyen Oslo.


Kjøp komplett pakke med hotell. Se det beste av teater i Oslo. Bestill teaterpakke med hotell her. Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Reserver ditt Hotell i Oslo online. Om du er Read More.

Men hvordan er det her i Norge - er det mange som har kastet seg på trenden? Men det skal sies at vi har merket en liten økning i dens popularitet den siste tiden. Faktisk har denne formen for kroppsutsmykning vært vanlig siden oldtiden. De vanligste stedene å ta piercing er i øret, nese, øyebryn, lepper og navle.


Body Art har flere års erfaring innen airbrush. Super bilferie i Oslo med halvpensjon.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg