tirsdag 14. november 2017

Elegante kattenavn

Kattenavn kommer og går, men noen består. Simba, Felix, Pus og Mons har lenge regjert topplista. Vi ser at flere navn er internasjonale, og muligens godt inspirert av underholdningsverdenen.


Finn det perfekte navnet til din katt. Er du på utkikk etter fine kattenavn til hunnkatten? Da har du kommet til riktig sted! Derfor kan man gi katten et kattenavn etter personlighet mens den er kattunge, som vil passe for resten av livet.


Smoking katter eller svart hvite katter er veldig majestetiske katter. Her er en liste over veldig fine navn. Birmaen min er oppkalt etter min svigerinnes bror, Per Arthur, men går bare som Pellemann hjemme.


Min eldste maine coon heter Armstrong. Kopiering av materiale fra Babyverden. Babyverden har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Hva med Reidar, Otto, Harry, Olga. Petrine, Jack, Hilma osv.


Katt er Norges mest populære kjæledyr, og i dag finnes det rundt 700. Alle katter fortjener å ha et navn. Leter du etter et flott hestenavn? På denne siden har vi samlet en alfabetisk liste over mulige hestenavn, som kan passe til både hingst og hoppe. Dette er en liste over populære navn.


Flere og flere katteeiere er å snu til unike kattenavn , og få er så uvanlig og vakker som egyptiske navn. Det er også mulig å velge meningsfulle kattenavn fra denne sjangeren som faktisk sier noe om kattens personlighet. Liste over egyptiske Siamese Cat Names. La oss ta en titt på noen herlige egyptiske navn for Siamese katter.


Jeg var veldig fin og fornøyd dalme dagen og kanskje to dager etter. Så ble det veldig rødt og flasset noe enormt. Så helt fæl ut (synes jeg). Heldigvis var det i ferien. Ble veldig bra igjen etter kanskje to uker.


Hele den andre uken så det ikke fint ut. Hadde ikke sånn reaksjon etter andre rund. Bella er ett av de mest populære kattenavn på engelsk, så med søte katter på hver vott var navnet da enkelt! Abyssiner-lignende katter har vært høyt verdsatt i tidligere kulturer.


Bilder og skulpturer fra oldtidens Egypt viser elegante og vakre tickede katter. Men det er en god mulighet for at disse kattenes røtter går direkte tilbake til de første tamkattene som levde for flere tusen år siden i det gamle Egypt. Egyptisk kunst fra denne tiden viser spottede katter med elegant kropp og store ører og øyne, slående like dagens Egyptisk Mau. Alle heste navnene er det dere spillere som har kommet med.


Det kommer flere, men det tar ganske lang tid å lage listen så det kommer til å komme litt etter litt. På grunn av mange bidrag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg