torsdag 2. november 2017

Nord italia med barn

Super bilferie i Nord-Italia med halvpensjon. Finn din ferie i Norge. Kjør selv ferie i hele Europa. Masse av opphold med høy rabatt. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.

Book hotell i Italia. Familieferie i Italia er deilig! Vi har testet tre ulike steder i Italia du kan reise med barn : Toscana med barn , Sardinia eller Toscana - og det er mye mer enn bare strandliv. Det er lett å være på ferie med barn i Italia ! Her får man tross alt verden beste pasta, pizza og is! Italia har lang kyst og med varmt vann og solrike dager ligger det meste til rette for at barna har det bra.


Vi har plukket ut våre fem beste ferier med familien, som alle ligger og venter på deg i Italia , og som vi tenkte vi skulle dele med de av dere som ennå ikke har booket for sommeren.

Både store og små barn elsker å boltre seg på stranden og bade i havet eller i en innsjø, så mange familier gå med god grunn for en feriebolig, som ligger ved vannkanten. Noen få av de mange barnevennlige hoteller In- Italia samarbeider med har barneklubb ,der barna kan ha det gøy mens de voksne kobler helt av. La Spezia og Levanto. Her finner du beste hotell til beste pris. Med barn reiser du heller til Alassio mil lengre nord.


Nord - Italia er noe undervurdert av nordmenn, men ikke av italienerne. Storbyen Milano, med shopping, luksus, mote og arkitektur, befinner sg sør for de maleriske sjøene Lago di Como, Lago di Maggiore. På Italias nordkyst, nord for Venezia ligger badestedet Caorle med to langgrunne og brede strender.


Stedet passer perfekt for barnefamilier, og for små og store som liker å ha det gøy i ferien. Lei en villa og du velger selv om du vil tilberede de smakfulle italienske retter på kjøkkenet eller nyte en middag på en av de mange lokale restauranter. Har dere barn med på ferie, er de velkomne på alle restauranter i Italia , for italienerne elsker barn. Samler sammen mine beste venner med og uten barn , og setter kursen for Liguria, Toscana, Sardinia eller kanskje Lazio. Alle regionene byr på verdens beste vin, pizza, pasta, og sol og bading i massevis.


Italia har alt du trenger for en vellykket ferie sammen med familien og dine beste venner. Opplevelser for barn og ungdom på ferie i Toscana.

Nord Italia - Gardasjøen NYTT TEMA. Jentene våre var mn år og år og vi reiste sammen med en annen familie som hadde barn på samme alder. Gardasjøen er Italia største og mest kjente sjø og et perfekt reisemål om du vil nyte av natur, kultur, vin og bare slappe av.


I løpet av en ferie her blir du kjent med både den glitrende innsjøen og byene som omkranser den. Bestill sommerferien nå – finn ditt feriehus i Italia. Man finner strender med mer transparent vann i Toscana, men Versilia-kysten er godt organsiert med fine strandparseller hvor man blir tatt godt vare på.


Rene toaletter, mulighet for å ta en dusj, og ofte lekeplasser til barna. Langs bulevarden er det god stemning på barer og restauranter. Her er det lett og nyte late dager på stranden. Milano forbindes vanligvis med mote og shopping, men byen har så mye mer å by på.


Glem ikke å ta med kamera. I Italia er det mye vakkert å glede seg over, fra grønne olivenlunder og bugnende vinranker til karrige fjellandskaper og klarblått hav – landskapet er virkelig betagende og variasjonene kjenner ingen grenser. Og som i de andre Middelhavslandene er klimaet svært behagelig med strålende sommervær og mange. Klimaet i Italia varierer stort avhengig av om man er i nord , midten eller sør, men også med avstand til kysten.


Milano, som ligger innenlands og nord i Italia , kan oppleve minusgrader, mens Palermo sjelden går under grader.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg