mandag 27. november 2017

Nyttårsaften alene med barn

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Hva gjør dere andre som er alene og ikke har venner med barn å. Alene med barn på nyttårsaften -hva skal man.


Feire nyttårsaften alene - Barn og familie. Jeg og sønnen min skal være alene på nyttårsaften noe begge egentlig synes er dumt men vi har ingen å feire med.

Er det noen steder det går ann å legge ut å spørre om det er andre som er i samme situasjon så en kanskje kunne feiret sammen? Er jo litt sent i år da men tenkte på til neste år. Vi skal til svigers på julaften, men tenker på nyttårsaften.


Jeg hadde egentlig lyst til å feire med venner, vanligvis når han er hjemme, inviterer vi venner hjemme eller besøker vennepar. Bettina Sunde, psykolog ved Psykologteamet, tror at mange voksne har vokst fra den typiske fyllefesten før de har fått barn. Det er viktig at ikke fest blir synonymt med fyll. Etter vi fikk barn har selvfølgelig våre tradisjoner på nyttårsaften forandret seg.


Men en tradisjon tviholder vi på, nyttårsaften skal være en festaften. Festen fylt av kaos, venting, lek, latter og moro.

Vi pleier å feire sammen med andre venner med barn , mye enklere og hyggeligere enn både å feire alene , og å feire med folk som ikke har barn (synes vi, da ) Vi har to vennepar vi pleier å feire med , vi bytter på å ha festen, sånn at vi inviterer hvert tredje år. Barnepensjon blir gitt til barn som har mistet en eller begge foreldrene. Pensjonen skal sikre barnet inntekt til livsopphold. Ytelser når du er alene med barn fra fødsel. Hvis du er alene om omsorgen for barnet og har rett til foreldrepenger, overføres ukene med fedrekvote ved at du opplyser om aleneomsorg på søknaden om foreldrepenger.


I fjor var jeg på sykehuset på nyttårsaften , der var det tross alt andre folk selv om det ikke er noen kjekk plass å feire nyttår. I år skal jeg bare være , tror nesten det blir tristere. Men er så vant med å være alene nå at det går bedre enn før.


Før gråt jeg masse og hadde veldig vondt. Middag hos et vennepar i nærheten med like små barn , fyre opp et par raketter og så hjem og legge barna. Nyttårsaften ble derfor på deres premisser. Underveis i middagen fant samboer ut at han likesågodt kunne fortsette nyttårsfeiringen der.


Han skulle hjelpe meg hjem med ungene. Jeg og min samboer snakker om nyttårsaften som kommer snart. Og vi har litt lyst til å reise på hytta til nyttår. Hotell nyttårsaften barn.


Som liten, hvis hun våknet, hadde hun på hørselvern og vi sto inne og så på (hadde fantastisk utsikt). Nå har vi flyttet til et borettslag og nyttårsaften ifjor var et mar.

Den gang gikk det bra. Det er ikke første gang, sikkert ikke siste gang jeg skal sitte alene hjemme på nyttårsaften. Mens andre planlegger store middager. Men sannheten er egentelig at jeg ikke er invitert noen sted.


Vi har invitert en vennefamilie til oss på nyttårsaften - for første gang. Andre år har vi vært bedt bort til andre, eller bare vært oss. Har dere noen gode forsl. Enten barna dine så vidt er forbi bleiestadiet eller alt har vokst seg til trassige tenåringer: Disse familieferiene er skreddersydd til alle behov. Trenger du litt oppmuntring?


Les våre nyttige tips for deg som skal reise med barn. Unnis Aktivitetsferie er for deg som reiser alene på ferie med barn. Hvis du er alenemor eller alenefar kan vi anbefale våres singelreiser med barn , bondegårdsferie, singeltreff uten barn og singelturer.


Les de mest stilte spørsmål og svar her. Her feirer du nyttårsaften i Europa billigst og best Fem byer der du kan møte det nye året med stil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg