tirsdag 28. november 2017

Sjokoladekake som kan fryses

Sjokoladekake som kan fryses

Denne kaken smaker fantastisk! Har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig og stor sjokoladefondant. Få oppskriften her. Den perfekte sjokoladekaken. Se oppskriften her.


Sjokoladekake som kan fryses

Brownieskaken med nutella. Når du kan gjøre det aller meste klart på forhån og kun ha de små detaljene å ta hånd om på selve dagen, blir det mindre stress og mer tid å tilbringe med gjestene. De aller fleste kaker kan fryses , men det er noen unntak. Under får du en oversikt over hvilke kaker som kan fryses og hvordan du bør behandle dem.


Café Stings sjokoladekake er en killer sjokoladekake - myk og saftig med en helt fantastisk god sjokoladekrem! Jeg fant oppskriften på nettet for mange år siden, og kaken skal etter sigende stamme fra Café Sting i Stavanger. Den kan gjerne lages flere dager før den skal spises og fryses , eller bare pakkes inn og legges på benken.


Holdt seg saftig i 2-dager. Heldigvis kan den fryses ne for dette ble salig mye kake på én gang for meg, som ikke hadde et helt selskap å servere den til ;) Tips: - Jeg brukte Idun eddik. Eplecidereddik kan også brukes. Margarinen til glasuren er den veganske rapskokos fra Berit Nordstrand.


Glasur eller ikke, det tar jo null tid å lage glasuren:) Har oppskrift på en kanelkake som er utrolig god (men en kaloribombe), kan sende deg den hvis du er interessert. Her har vi valgt å fryse dem ned før steking, noe som gir et sikkert og godt resultat hver gang. Dessuten kan du lage dem klare i god tid før du skal servere dem.


Sjokoladekake som kan fryses

Oppskrift på saftig og enkel sjokoladekake. I denne oppskriften er det kombinasjonen av natron og syrnet melk, som Kefir eller Kulturmjølk, som er hemmeligheten for å få et godt resultat. Jeg måtte fordele den i to former, da jeg ikke har langpanne som hører til ovnen som går an å bruke til baking.


Jeg har prøvesmakt litt og den var utrolig god! Smaken var som sagt go men den hevet ikke så mye som jeg skulle ønske. Kan det ha med at jeg brukte kjøkkenmaskinen til å blande røren?


Har du noen gode tips til neste gang? Kransekake er vel festkaken over alle festkaker. Populær som den er passer kransekake til 17. Hjemmelaget kransekake er ikke så komplisert å få til, men krever at deigen lages minst dagen før den skal trilles ut og stekes. Er også litt lei av de kakene jeg alltid baker, som f. De eneste kakene jeg kommer på er tropisk aroma og ostekake.


Hvilke flere kaker ville dere bakt som kan fryses ned eller lages tidligere enn selve dagen de skal spises? Den har en fløyelsmyk kjerne som kan minne om en deilig stor sjokoladefondant. Sjokoladekake i større porsjoner.


Sjokoladekake som kan fryses

Synes du stykker kake er litt for lite, så gang oppskriften med 2. Hell den i en langpanne istedenfor en springform. Da får du firkantede stykker fremfor trekantede. Saftig sjokoladekake Saftig og deilig sjokoladekake med glasur – en sikker vinner i barneselskap såvel som til alenekos. Kaken kan fint fryses og tiner raskt om du plutselig skulle få gjester, eller bli skikkelig sjokoladesugen. Jeg reagerte bare på at en sjokoladekake kunne bli farlig å spise, verken mer elle mindre.


Hvordan fryse suksessterte innlegg 3. Kan jeg pynte sjokoladekaken med smrkrem og s fryse den? Br jeg fryse den med eller uten glasur? Vet ikke om denne spesielt kan fryses.


Men jeg har fryst ned mange typer sjokolademousse - både ferdigpose fra Toro (i Oreokake) og annen som er brukt som fyll i sjokoladekake. Vanlige fruktmousser kan også fryses , så jeg skulle tro at det går greit med denne også. Du kan enten servere kaken i langpannen, eller du kan legge kaken (eller deler av den) på et kakefat eller lignende.


Fordel smørkremen over sjokoladekaken og dekorer etter smak og behag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg