søndag 19. november 2017

Ord som slutter på won

Kanskje forklarer disse ordene noe av den norske kulturen og de norske verdiene? Dette er ti norske ord som ikke lar seg oversette til andre språk. De ferskeste innenriksnyhetene.


Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. Her finner du en liste over norske ord som slutter på som.

Alle disse ordene som ender med som kan være til hjelp i ulike ordspill, dikt og taler. Her er en liste over ord på fem bokstaver som slutter med I. Skulle ikke dette stemme med hva du finner ut, så må du ikke nøle med å kontakte oss. Flisene må danne ord som i går fra venstre til høyre i rader eller nedover i kolonner.


Ord som slutter på B. Skal du skrive en hilsen til en kollega som slutter i jobben? Da kan vi hjelpe deg med teksten. Vi vil også komme med et par forslag til hva du kan skrive på kaken til en som skal slutte i jobben.

W trenger ikke være et problem! Bokstaven kan også være en kilde til mange nye poeng! Har du tips om andre ord med W? Legg igjen ditt tips nederst på siden!


Du finner også andre morsomme spill på våre sider. Dette spillet kan minne litt om gamle gode Tetris hvor man velger hvor klossene skal plassere seg. Målet med dette spillet der i mot er å lage så mange ord som mulig og sanke flest mulig poeng.


Wordfeud-hjelp med oppdatert ordliste. Han sa at jeg burde satse på. Umulig er et ord som kun.


Bruk knappene og finn dine ord i anagram, rim, kryssor dikt eller sanger ved å søke på bokstaver. Ordlisten denne tjenesten bruker inneholder flere 100. Kjekke ord å kunne.


Som hovedregel skal det ikke være apostrof ved genitivsuttrykk på norsk, heller ikke ved forbokstavord som ender på stor bokstav, eller ved hele tall. Scrabble er et ordspill der to til fire spillere scorer poeng ved å plassere brikkene, hvorav hver har en enkelt bokstav, på spillebrettet som er delt inn i et 15×rutenett av firkanter. I ord som slutter på -s, -x eller -z, markeres genitiv bare med apostrof.


De som gjør jobben og de som tar æren.

Klikk her for å se denne listen over ord på pj. Bruk gjerne litt tid på å lage en god liste til hjelp for deg selv. Substantiver som slutter på -a er vanligvis feminine. Spesielt mange vanlige endinger er feminine, som -ción, -da -ez ( som i orda la nación (nasjonen), la soledad (ensomheta), la vejez (alderdommen).


Begge ordene står i ordlisten og kan legges, så den eneste forklaringen må da være at du forsøker å kombinere dem med ord som ikke står i ordlisten, selv om de står i Tanums. Gjør ellers oppmerksom på at vi har en egen side der vi samler inn ord som savnes i ordlisten, den finner du her, og det er fint om slike henvendelser kommer der. Noen ganger trenger du et rim, et ord som starter på eller som slutter på noe. Kanskje er du veldig glad i rim, men har noen skadedyr i hjemmet. Da har du kommet på riktig sted.


Tips oss gjerne om flere tekster ved å bruke kommentarfeltet nederst på siden. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til pensjonisten. Merk teksten du vil dele ord på. Klikk ord delingi Utskriftsformat-gruppen i kategorien side oppsett, og klikk deretter manuelt.


Hvis Office Word identifiserer et ord eller uttrykk til ord deling, gjør du ett av følgende: Hvis du vil sette inn en myk binde strek på plasseringen som Office Word foreslår, klikker du Ja. Rimordbok (nødrimordbok) - søk etter ord som rimer på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg