mandag 20. november 2017

Pilot vitser

Vi gir deg Humoristen. Slik ser det ut om det er en kvinnelig pilot. Noen vitser er grove, andre er slemme, noen er grisete, andre igjen er helt på kanten.


Vi har allebarnavitser, blondinevitser, eldrevitser, selvsagt har vi groviser, morsomme bilder og slemme bilder. En blond pilot klarte å lande flyet på rullebanen med store vanskeligheter. Et helikopter fløy rundt over Seattle når en elektrisk feil plutselig slo ut alle navigasjons- og kommunikasjonssystemene.

På grunn av skyene og tåken, kunne ikke piloten bestemme helikopterets posisjon og kurs for å komme seg til flyplassen. Tørre vitser er vel også morsomme? I alle fall hvis man syns tørre vitser er morsomme! Derimot om man syns tørre vitser er - tja, tørre - blir det kanskje ikke så morsomt?


Vel, her er er det både morsomme og tørre vitser om hverandre. Så lat som alle er tørre vitser. Det er vanskelig å skille.


Vår nettside benytter cookies for å sikre at du får den beste opplevelsen vi kan tilby.

Her er nummer to i kåringen: Sherlock Holmes og dr. Watson var på campingtur. She sort of forgets where she is, even the pilot in the cock-pit hears the noise. Annoyed by the goings on, the Pilot comes out and shouts Be silent! There was pin-drop silence everywhere and everybody is looking at the blonde and the angry Pilot.


Piloten så en høy bygning, fløy mot den og sirklet rundt. Flykapteinen sier til 2. Når vi er oppe i lufta skal jeg først drite, og så skal jeg knulle den nye flyvertinna. Flyvertinna hørte det og løp fly forbanna fram mot kapteinen, men hun snublet langflat i midtgangen. Eksempel: Lotte07) Velg et brukernavn som det nye medlemmet kan bruke for å logge seg inn første gang.


Medlemmet kan når som helst endre brukernavnet selv senere. Når vi gir opp, da havner vitsene i kategorien diverse vitser Ikke særlig bra, men hva kan man gjøre! Den nye lærerinnen ville bli bedre kjent med elevene. Derfor spurte hun alle elevene i klassen hva fedrene deres jobbet som. Piloten : Visst kan jeg det, jeg har drukket whisky siden jeg var ung, jeg er tross alt pilot og har råd til den beste du har.


Bartenderen: La oss ta en rask test. Som forventet smaker piloten forskjell og har rett.

Blondiner blondinevitser båt dass datamaskin datavitser døde fugler fotball grovis it vitser katt. Vitser Og morsomme Bilder. Her finner du rutetider, reiseplanlegger og billettinformasjon for kollektivtrafikken i Oslo og Akershus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg