torsdag 2. november 2017

Emmaljunga city cross 2017

Se hundrevis av barnevogner og finn den som passer for dere. Se alle modeller og sammenlign priser fra flere butikker. Finn best pris på hvitevarer. Se de beste tilbudene! Stort utvalg av barneinteriør, utstyr, leker og kostymer.


Populære merkevarer.

Kjente merkevarer i høy kvalitet og i alle prisklasser. Den har fin liggedel og godt håndtak, men den er stor og veier mye, og kan bli tung å manøvre i byen. Hjulene er like store, og forhjulene er ikke svingbare. Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Barnevognens vekt 14.


Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg den beste brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Närmast oslagbar komfort för barnet med sin justerbara fjädring. City Cross sportsvogn passer barn fra mnd.


Välj mellan chassin - alla med vändbar sittdel och fullt liggläge.

De har brukt vogna i gjennomsnittlig år og måneder. Totalkarakteren for vogna ender på eller en femmer på terningen. Testerne ender på terninkast for kriteriene komfort og plass til vinterpose. Vognens store popularitet skyldes i stor grad den lave vekten og de kompakte målene.


Den er utstyrt med lette felger og kulelager og veier kun 1kg når den brukes sammen med City Bag. Beskrivelse: Vogn med fire faste hjul. Parkeringsbremsen aktiveres med foten. Størst lasterom av alle de testede vognene.


Disse kan låses, f. Ekstra hjulsett for city og citycross understell. Relaterte produkter. Vi lagrer personopplysninger for å analysere og tilpasse.


Les mer i våre retningslinjer for bruk av cookies og våre retningslinjer for personvern. Men sin vana trogen blir det ändå en hel del förändringar, nya färger och nya hjul bland annat. Det enda Svensktillverkade barnvagnsmärket på marknaden! Hvis du fortsetter å besøke nettstedet uten å endre nettleserens informasjonskapsler, godtar du bruk av informasjonskapsler. Vi samler alle annonser fra hundrevis av markedsplasser så du enkelt kan søke gjennom alt hos oss!


Med Mykbag passer vognen fra nyfødt til mnd. Det lakkerte aluminiumsunderstellet gir lav vekt, komfort, styrke og sikkerhet.

En ekstra bonus er de punkteringsfrie dekkene. NXT90F kan sportsdelen legges ned helt flat. VI JOBBER MED OG LEGGE UT NXT90F. We are one of very few manufacturers in the world with over years’ experience.


De legger stor vekt på miljø- og bærekraftsspørsmål, og miljøinvesteringene deres har ført til en helt fossilfri oppvarming av fabrikken i Sverige. Det er ikke uden grund. Emmaljunga produserer sine barnevogner i Sverige.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg