fredag 3. november 2017

Smekke ikea

Vi har stort utvalg! God design - lynrask levering. Smokker med navn, Navnelapper, Smokkesnor med navn, Barnebestikk med navn. Skadelige midler er selvfølgelig forbudt i vår nettbutikk!


Kjøp smekke hos Babyshop.

Borrelåsen gjør det enkelt å ta den av og på. Enkel å brette sammen og oppbevare til neste måltid. Anbefales for 0-måneder. Frontlomma tar i mot søl og smekken er enkel å rengjøre. Du kan enten skylle den eller vaske den i maskinen.


Smekken er enkel å ta av og på, siden den har trykknapp. Babyer trenger mye kjærlighet og omsorg, og vi ønsker å gjøre hverdagen enklere med sikre, smarte produkter til baby. Ikea varsler at de trekker tilbake smekken Matvrå.

De ber folk om å slutte å bruke den. Folk kan få pengene tilbake eller en annen vare fra Ikea. Det gjør at barna er i fare for å bli kvalt. En liten babyskje er enklere for babyer å holde når de øver på å spise selv. Den brede og flate bunnen på IKEAs babytallerken og babyskål, samt antisklibelegg, gjør at de holder seg på plass og det blir enklere for barn å spise selv.


Ikea trekker tilbake smekke på grunn av kvelningsfare. Ved å dele denne siden sier du deg enig i IKEAs vilkår og betingelser. V er eieren av all intellektuell eiendom, f. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Ikea tilbakekaller smekke på grunn av kvelningsfare. Ikea ber alle som har kjøpt smekken, om å slutte å bruke den. Prakisk Tuckaway smekke fra Skip Hop med praktisk oppsamler-lomme i bunnen.


Smekken har en pratkisk tuck-away lomme for oppbevaring når den er skitten, eller for å ha med på reisen. Alt fra siklesmekke, plastsmekke og tøysmekke til smekke med armer. Se vårt utvalg og kjøp trygt i nettbutikken. IKEA trekker tilbake smekke.


Kalte tilbake smekke.

Alle produktene våre er grundig testet og overholder gjeldende lover og sikkerhetsstandarder. Til tross for dette har vi fått rapporter om at knappen på Matvrå kan løsne og dermed utgjøre en kvelningsfare, skriver kjeden i en pressemelding. Du må ha et aktivt abonnement for å lese videre. Kluter og spisesmekker til alle anledninger.


Har kjøpt tonnevis av. Det blir aldri for mange smekker og kluter når man har små barn i huset. Enten man skal tørke bort syltetøy, melk, kjøpe gulpekluter eler vaskekluter, er en fempakning med gaskluter en smart og miljøvennlig investering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg