søndag 26. november 2017

Tale til mamma og pappa

Det er den største verdi et barn kan få hjemmefra. Kjære Anja og Espen! Politiet med klar tale om ungdomsfyll og foreldre.


Det er for Mamma , Terje, Harald og meg en helt fremmed situasjon, og vi hadde alle håpet at denne dag ikke så tidlig skulle opprinne. Leter du etter sitater om pappa ? Da har du kommet til riktig sted.

Disse sitatene kan for eksempel passe fint på et farsdagskort. Informasjon om talen : Fantastisk bra tale fra jubilantens barn. Utrolig herlige ord til en fantastisk pappa. Humor, alvor og oppriktighet preger denne. Takk for alt du gjør for oss, stort som smått, du stiller alltid opp!


Du styrer og du steller, slår til når det gjelder, du er ikke sparsommelig med å gi ros, og når vi har vært flinke venter alltid en kos. Takk til deg, verdens beste, mest omsorgsfulle og snille mamma ! Det er spesielt talen fra foreldrene til bruden som er viktig. Talen skal rettes til både brud og brudgom, og derfor kan denne talen være litt lengre enn andre taler.

Brudens foreldre holder også ofte velkomsttalen, men noen ganger overtar brudgommen denne oppgaven. Vi synes du fortjener en tale , og jeg ble meldt frivilling til å holde den. Du er selv en veldig flink taler , det har du vist ved flere anledninger i brylluper og konfirmasjoner, så jeg kjenner ansvaret tynge. Nå når jeg skal si deg noen sannhetens ord. Selve hovedtalen til konfirmasjonen.


Mor og fars tale er den mest tradisjonelle talen som holdes. Denne skal ønske konfirmanten over i de voksnes rekker. Den vil fortelle litt om oppveksten og litt om veien videre. Vi har samlet mange taler som vil gi deg inspirasjon, hjelp og trygghet for at du får med alle vesentlige poenger en fin og.


Riktignok er disse selskapene mere rolige enn de foregående, derfor blir talene også annerledes. Snakk med meg og ikke bare til meg. Ha en samtale med meg og lytt til hva jeg har å si. Jeg ønsker at vi skal ha et åpent forhold til hverandre, men kjære mamma og pappa.


Det er vanskelig fordi jeg er redd for at dere skal bli skuffet over meg fordi jeg vet at jeg ikke er det perfekte barnet, men kjære mamma og pappa. Barn skal tåle at mamma og pappa krangler. Dikt til mamma og pappa. Mamma blir år i år.


Uunngåelig og til og med nyttig - hvis du gjør det riktig.

Det blir den første talen min. Derfor håper jeg dere kan komme med gode inspill til hvordan jeg bør utforme talen min. Jeg har holdt presentasjoner o. Jeg vil ikke ha en tale med masse typisk.


En mamma eller pappa som taler til konfirmanten sin skal ikke imponere gjestene, men berøre og vise respekt for sin snart voksne, men likevel veldig unge ungdom. Talen er din presang, og det du sier bør du mene, fastslår hun. Her har de anledning til å vise fram konfirmantens solside.


Og den der troa levde jeg lenge, lenge i, og jeg er ganske sikker på at ho sto modell for englene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg