mandag 20. november 2017

Hvordan bli brun med lys hud

Da skal du heller ikke stresse med det. Finn laveste nettpris her. Du blir ikke brun , og du bør heller ikke prøve å bli det. Lyshudede er mer utsatt for solskader enn mørkhudede.


En person med lyst eller rødt hår og lys hud som aldri blir brun , vil ha økt risiko for føflekkreft , og bør være ekstra forsiktig , sier spesialrådgiver Mona Stensrud i Kreftforeningen.

Avhengig av hudtype bør du bruke solkremer med SPF fra til 50. Hvordan blir jeg raskt brun med lys hud ? Selv med beskyttelsen av en solkrem vil være brun , bare det tar litt lengre ti men den er mye mildere og du har lenger solbrun. Det er nok mange med deg som gjerne vil være brune , men dessverre er det ikke alltid noe vi kan velge. Noen mennesker har en lys ,flott hud som noen ergrer seg over at ikke blir brun og vinterblek hud blir lett brent.


La derfor huden venne seg til solen gradvis. Barn og ungdom og de som har lys hud trenger ekstra beskyttelse. Bli brun uten å bli solbrent.

Først og fremst må man finne ut hvordan huden reagerer på soling. Jo lysere normalhud du har jo mer solfaktor vil du trenge for å få den riktige brunfargen uten å bli solbrent. Prøv også å la være å sole deg når sola er som sterkest. Jente (13) klarer ikke å shoppe lengre fordi hun er brun i huden og føler ingen klær pa.


Jeg har rødt hår og er lys i huden. Mamma har rødt hår og fregner og har da typisk lys hud som ikke blir brun , og den hudtypen har jeg arvet, flott det. Får bittelitt farge, men sliter med å bli brun på leggene, brunfargen stopper liksom ved knærne. Men begynte å bruke betakaroten i fjor, og det hjalp faktisk veldig ! Selvbruningskrem og solpudder er vår hudeksperts beste tips til dem med veldig blek hud som aldri blir brun. Det finnes ingen behandling for manglende pigmenter i huden.


Derfor, ønsker du å bli brun fort er det bare å kjøpe en bunt med gulrøtter og kose seg. Sunt er det jo også, så da kan det jo ikke skade! Brune flekker i hud som er utsatt for sollys ses hos barn og voksne.


Fregner er vanligst hos barn og tendensen til fregner avtar med årene. Lentigines (leverflekker) er flate brune flekker i hud på ansikt, hals og håndrygger der huden har vært utsatt for sol over flere år. Antall lentigines øker med årene.


Personer med mørk hud egner seg dårligere for laserbehandling, og får lettere bivirkninger enn de med lys hud , forklarer hudlegen.

CO2-laser Spesielt fraksjonert CO2-laser utført av en lege kan gi dramatisk bedring av solskadet hud , inkludert pigmentflekker og fine rynker. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Jeg begynte med betakaroten nå i vår, og har aldri vært brunere så tidlig i sesongen.


I år prøver jeg golden protect fra Garnier som har en skimrende effekt på huden slik at den ser enda brunere ut. Gir et selvboost på stranden de første dagene når man ikke er spesielt brun enda! Hvis du har hudtype nr.


Unngå direkte solstråler helt og dekk til huden din med tøy. Du kan ikke bli brun og pådrar deg bare skader i huden som senere i livet kan utvikle seg til hudkreft. Bli vakker og varig brun hele året - med BRUN 365!


Nye BRUN 3med nattlysolje gir deg en vakker gyldenbrun farge hele året rundt! Når du bruker BRUN3regelmessig, øker lageret av betakaroten i kroppens fettceller, med den virkning at din hud får en naturlig, jevn gyldenbrun farge - hele året rundt! I tillegg eldes huden raskere. Jo lengre tid i solen, jo større er sjansen for å bli solbrent.


Det første tegnet på solforbrenning er når du blir rød og huden svir. UV-stråling enn den kan beskytte seg mot og dette kan forårsake at cellenes arvemateriale (DNA) blir skadet 2. Huden min er fremdeles veldig lys. Er en del brunere på armene, enn lårene for eksempel. Jeg blir ikke lett brun , men noe farge får jeg.


Andre vandret nordover. Vandringer nordover har forekommet flere ganger, og hver gang ble huden gradvis lysere, slik at nok D-vitamin skulle bli dannet. De med veldig mørk hud trenger seks ganger mer sol enn de med veldig lys hud for å få dannet nok D-vitamin. Til gjengjeld har de mindre sjanse for å få hudkreft. Trine Østengen (22) fra Gjerdrum har lys og sensitiv hud , og hun har aldri opplevd å bli brun på leggene og på halsen.


Hun undrer seg over hvorfor det er slik selv om hun har prøvd å droppe.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg