torsdag 16. november 2017

Slette venner på snap

Det finnes et knep for hvordan du kan se om noen har slettet deg fra vennene sine på Snapchat. Hvis du sender noen en snap ,. En annen mulig forklaring er at vedkommende bare tillater snapper fra venner , og at du ikke er på personens. Dersom du ikke husker, eller ikke har tilgang på e-postkontoen, er det ikke sikkert det er mulig å få tilgang til og slette Snapchat-kontoen.


Forsøk istedenfor å søke hjelp fra Snapchats kontaktside. Jeg bruker Android da.

Da får man opp listen over venner. Der trykker og holder du nede et par sekuner på den aktuelle personen, da får du opp en meny der du kan velge å både slette og blokkere. Slettet og blokket en gutt (fjortiss jeg vet) på snapchat, men nå har det gått et halvt år og vi har møttes tilfeldig og fått skværet opp. Dette sa han nei til.


Nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre, kan jeg politianmelde han? I og med at han har personlige opplysninger om meg, feks. Han er jo også pedofil.


Snpachat har kommet med et tips for å hjelpe deg å se hvem som har fjernet deg som venn.

Nå er det bare å dra frem stalker-skillsa, og finne ut hvem som har slettet deg som venn på Snapchat, melder NRJ. Få tilgang til gode rabatter og fordeler i Stavanger og Sandnes - helt gratis. Bli med i Byas Kompis!


Det finnes tre andre måter å legge til venner på i Snapchat: Legg til med Brukernavn, Legg til med Snapcode, eller funksjonen Legg til i nærheten. Se bildet i midten, over. For å få opp disse valgmulighetene, må du åpne appen, trykke på spøkelset (øverst i midten på skjermen) og Legg til venner : 1. Med Snapchat kan du enkelt snakke med venner , se Live Stories fra hele verden og oppdatere deg på nyheter i Utforsk.


Livet er morsommere når det leves i øyeblikket! Hva skal jeg gjøre? Den eneste måde, du kan slette et billede, som du allerede har sendt på Snapchat, er ved at slette din Snapchat-profil, inden modtageren åbner din Snap. Nederst på denne side kan du se, hvordan du sletter din Snapchat-profil. Mange av vennene mine har spurt meg hvordan de kan slette venner i Snapchat.


Så, om du er lenge på Snapchat-brukeren, lurer på hvor alternativet gikk, eller en ny bruker, her er hvordan du sletter venner på Snapchat. Slik sletter du venner på Snapchat. Snapchat gjør det veldig enkelt å slette venner fra listen din. Snapchat kan være veldig morsomt for å sende rask festes til dine venner eller ute på spesialitet innhold som Beats DJs å være dum.


Venner : Venners Stories er sortert basert på hvem du er mest i kontakt me så du vil vanligvis hovedsakelig se folk du bryr deg om.

Men det er ikke for alle. Lær mer om hvordan du administrerer vennene dine eller legger til nye venner. Abonnementer: Rett nedenfor Venner -seksjonen vil du finne favorittinnholdet fra publisister, kreatører og andre kanaler du har. Slik kan du se hvem vennene dine snapchatter med. VG) Ikke alle Snapchat-brukere er klar over at vennene kan se hvem man chatter mest med.


Er du på jakt etter en effektiv måte på hvordan du sletter snapchat meldinger for å unngå Snapchat passord hack? Ikke bekymre deg det er noen effektive og enkle måter å slette meldinger av hvor Snap History Eraser av iMyFone Umate Pro er en svært viktig en.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg