torsdag 2. november 2017

Lille lise vitser

Lille Lise var på kino da hun kjente en hånd mellom bena. Men lille Lise bare lo, for hun visste da at DER var det ikkeno popcorn. Utrolig dårlige vitser , egentlig. Hunden på toppen har såret labben, og hunden under bærer ham til legen. Svarte bestemoren, åpenbart pinlig berørt.


Lille lise vitser

Lille Per: “Jamen far, det har vi da tænkt på. Lise lægger æggene, og jeg træder på dem! Som ofte kan komme med sjofle bemærkninger, og sjove spørgsmål til alle og enhver. Alle barna kikket ut fra skyskraperen untatt Inger, hun trodde hun. Far skulle hjelpe lille Lise med matteoppgaven.


Ny tråd for noen grove vitser. Del dine beste grove vitser. Starter med denne: En kar går til legen og klager over hemoroider som verker noe jævlig. Legen gir ham en eske med stikkpiller og sier: Disse pillene er veldig effektive, men ganske store, så det kan gjøre litt vondt å få dem inn. I denne lille gåten møter vi tre personer, to menn og en kvinne.


Vi gir dem for ordens skyld navnene Per,. Her er alle barna vitser med navnet Lise. Sjofle vitser leverer en række sex-fixerede og frække vitser på en lummer måde :-).


I en overfylt by ved et travelt busstopp sto en vakker ung kvinne med et stramt skinnskjørt og ventet på en buss. Da bussen stoppet og det var hennes tur å gå på ble hun klar over at skjørtet var for stramt til at hun kunne sette benet opp på høyden av første trinnet på bussen. Bestill Lille hotell. Lille lise vitser Diskusjon.


Gratis avbestilling! Du må være registrert og logget inn for å kunne legge ut innlegg på freak. En eldre dame var på besøk hos sin nye lege. Etter få minutter stormet hun ut av kontoret hans og løp skrikende nedover korridoren. En annen lege spurte henne hva problemet var.


Etter å ha snakket med henne, trampet han resolutt inn til legen som hadde undersøkt henne. Lille Olav var sønnen til en flink bilmekaniker og farens språk dreide seg mye om oljeskift og lignende. Dette fikk læreren oppdage da han spurte Per hvor gammel lillebroren var.


Lille lise vitser

Nå er det på høy tid at vi snakker sammen, sa moren. Det er ting jeg må fortelle deg. For eksempel hvordan. Man kan enten ta seg en tur på det lokale biblioteket, spørre en morsom venn som ofte forteller vitser , eller rett og slett ta seg en tur på det store internettet. Mulighetene er mange, og det finnes nesten ikke grenser for hva man kan finne av vitser for barn.


Unge dame, sa han, du kommer til å få hår på godteriet ditt! Yep - jeg kommer til å få pupper også! Hvilken arm vil du helst jeg skal stikke i? Denne har vi mottat på epost fra Sander Karlsen - år To gutter kommer inn på rektors kontor. Guttene: Vi har bare kastet stein i vannet.


Lille lise vitser

De vitser du finder i kategorien ’Grove vitser ’ er dem, der går lige til stregen og i nogle tilfælde også over. Rektor: Det var ikke så ille, dere kan gå. Er du ikke til de groveste vittigheder på nettet, så har vi en række andre sjove og søde vitser , der egner sig til alle, der får et smil på læben over de lidt mere spidsfindige jokes for alle aldre.


Reserver ditt Hotell i Lille online.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg