mandag 6. november 2017

Enkel kake til skoleavslutning

Er det en skoleavslutning eller to rett rundt hjørnet? Her er det nok å velge mellom - med både spennende vrier og supergode smaker. Ikke er de vanskelige å lage heller.


Alle har opplevd det: Lappen nederst i skolesekken med beskjed om at det skal leveres en kake , ferdig pyntet, morgenen etter, til sommeravslutningen. Da er det godt å ha en oppskriftsamling som denne å velge fra.

Disse enkle kakeoppskriftene er perfekte også når det gjelder dugna kakelotterier, fotballcuper og hagefester. Trenger du en langpannekake til dugnaden, skoleavslutningen, barneselskapet, eller har du bare lyst på noe godt til kaffen? Her har vi i samlet gode og saftige varianter av klassiske langpannekaker.


Noe av det enkleste vi kan gjøre når vi skal lage kake til mange, er å bake den i langpannekake. Det er mange kaker som kan bakes i langpanne, men vi har holdt oss til våre absolutte favoritter og plukket ut fem oppskrifter på kaker som er enkle å lage og skikkelig gode. Jeg har blitt spurt om å bake en kake til juleavslutningen for 1. Svarte selvfølgelig ja, og fikk vite at det er det samme hva jeg lager, bare den er ferdig oppskjært og ligger på et fat.


Har tenkt på en eller annen slags langpannekake - banankake kanskje, eller sjokoloadekake - men mang.

Skal du på dugna skoleavslutning , feire sesongstart – eller er det kanskje din tur til å ta med kake på jobben? Kake i langpanne er perfekt når du skal servere til mange. Her er våre fem favorittoppskrifter på gode langpannekaker som både du og barna vil elske.


En langpannekake er perfekt når du skal servere kake til mange, enten det er skoleavslutning , dugnad eller foreldremøte. Denne oppskriften er et godt alternativ til de som må spise glutenfritt, men alle vil like denne kaken. Den blir ikke så høy, men den er fantastisk god. En kake du garantert vil bake igjen!


Sjekk med en pinne at kaken er gjennomstekt. Pensle kaken med sirupen mens den ennå er varm. Skal du ha mange gjester eller skal ha med kake til skoleavslutning eller dugna så anbefaler vi eplekake i langpanne. Det er en saftig og god eplekake som kan serveres til mange.


Skoleavslutning , fest i barnehagen, dugnad eller bursdag. Enklere blir det ikke, her er langpannekaken som alltid funker. Enkel , saftig og god. Verdens beste sjokoladekake i langpanne med glasur.


Og best av alt, ikke mer avansert enn at du rører den sammen på mindre enn et kvarter. Skulle du være så uheldig å steke den litt for lenge vil den saftige sjokoladekremen på toppen redde deg.

Den smaker godt OG er enkel å lage. Rocky road ruter – kommer til å forsvinne raskt fra kakebordet! Den perfekte sjokoladekaken å servere i barnebursdag, på sommerfest, skoleavslutning eller dugnad. Saftig og go samtidig som den er utrolig enkel å lage! Er det litt vanskelig å sprøyte sjokoladeglasuren – husk at øvelse gjør mester – og smør den heller på kaka og pynt med kakepynt om det skulle bli for vanskelig.


Bursdag, skoleavslutning , barnehagefest, dugna familieselskap - bakeanledningene er mange og hyppige! Heldigvis trenger det ikke være vanskelig å bake hvis man velger riktig bakverk og fremgangmåte. Her finner du enkle oppskrifter og gode baketips som gjør det litt enklere å lykkes med baksten. Pisk egg og sukker til luftig og stiv eggedosis.


Smelt smøret i en kjele og bland inn melken. Sikt de tørre ingrediensene sammen. Bruk en slikkepott og vend inn smørblandingen og melblandingen vekselvis i eggedosisen. Hell røren over i langpannen.


Siden det er høysesong for kaker (skoleavslutninger, 17.mai, dåp, konfirmasjon, bryllup, osv) er det naturlig å begynne med en go enkel og ikke minst saftig sjokoladekake i langpanne. Denne sjokoladekaken er et svar til alle som mener det er mye enklere å lage kake ved hjelp av en pose. Prøv denne oppskriften!


Det skal være sommeravslutning for 1. Enten noe jeg kan lage dagen før eller som jeg kan lage en time før jeg drar. Dette er en enkel festkake å servere til mange. Pavlova-bunnen kan du lage i forveien, og så er det bare å lesse på med deilig vaniljekrem, stivpisket lime-krem, frukt og bær.


Er dette verdens raskeste og enkle kaker ? Her er bakebloggerens ultimate latmanns-favoritter. Vi vet alle hvor kjipt det føles å sitte sliten i sofaen etter en lang dag, og plutselig kjenne godis- og kakebehovet snike seg på: Energinivået er for lavt til at du orker å gå på butikken, men du kjenner at alle celler i kroppen trenger en saftig kake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg