mandag 27. november 2017

Juleromper

MeMini Babyklær og Barneklær er norsk design på sitt aller beste! Memini lager barneklær til både hverdag og fest. Kjøp Memini Barneklær til Jente og Gutt hos Guttelus.


Klompelompes Juleromper strikket i Dale Lerke. Perfekt juleantrekk som også kan brukes i hverdagen. Garnet består av Merinoull og Bomull. FRI FRAKT - Fargen er en fin og nøytral lys beige.


Søkeord: Strikket romper, strikkeklær, babyklær, babybukse. Nostalgisk og koselig juleromper som passer til flere anledninger. Treknapper i siden og på skuldrene. Helforet med et glatt silkeaktig for.


Barneklær på nett fra Memini, Norsk Design fra Vestlandet, Haugesund. Memini er kjent for klassisk og gjennomført design. Hver kolleksjon har et eget tema. I vinterhalvåret har vi et stort utvalg av ullbodyer.


Vi fører et stort utvalg av barneklær på nett. Rask levering og lav frakt. Epleskrinet AS Epleskrinet er en barneklær nettbutikk som selger barnetøy i alderen 0-år.


Av alle ting strikker hun på Juleromper fra KlompeLompe. Håper alle koser seg i solveggen med strikketøyet og nyter det! Her er det et fantastisk vær.


Her finner du klær fra prematurstørrelse til ca str 104. Lille Lasse lager enkle og rene produkter til barn og voksen. Alt er nytt og håndlaget. Vi har pyntet huset akkurat passe mye.


Gullvotter 1Arve-genser 1Rillevotter 134. Vinterfin vest 185. I år har det vært tidenes sommer her i sør. Det skjer ikke ofte. Nettbutikk med masse lekre barneklær og barnesko.


Norges største utvalg av en rekke merker. SamSofie er en nettbutikk med funsjonelle og vakre barneklær. Har tenkt en stund på om jeg skal lage meg en dagbok, så nå gir jeg det et forsøk.


Jeg er snart og mannen er etterhvert 35. Puttydressen på pinnene ~ Endelig manna meg opp til å begynne på puttydressen. Strikker den i 6-mnd så passer den på denne tiden neste år Den skal strikkes frem og tilbake, litt kjedelig, men den er jo bare sååå fin blir årets påskestrikk.


Høsten har kommet, akkurat i dag øser regnet ned. Jeg har tatt litt høstferie, og bruker den til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg