mandag 13. november 2017

Lønnstabell kommune 2018

Ny hovedavtale for KS-området fra 01. Lønnstabell for KS pr. Avsetning til sentrale lønnsmessige tiltak (justeringer for grupper) på prosent av lønnsmassen på årsbasis, med virkningsdato fra 01. Det sikrer reell økning i kjøpekraft og avtalen gir også flere grupper uttelling for kompetanse. Sentrale lønnstillegg og garantilønn i KS.


Til hovedinnhold Aktiver Javascript i din nettleser for en bedre opplevelse på regjeringen. Excel) For deg som har gått over fra 1til 12-måneders lønn. Du fikk kompensasjon på , og årslønnen din ble deretter delt på i stedet for 1for å beregne månedslønn. Tabellen går fra lønnstrinn til 86.


Du skal ikke meldes inn i pensjonsordningen eller opptjene medlemskap for dette arbeidet. Er du ikke fagorganisert, lønnes du etter hovedtariffavtalen for LO Stat, Unio og YS Stat. Forenklet hovedlønnstabell. Statens lønnstrinn henviser til lønnstabellene som er fremforhandlet mellom staten og LO Stat, YS Stat og Unio.


Disse forhandlingene skjer vanligvis i løpet av april, slik at nye lønnstrinn trer i kraft fra 1. På jobben Høyest lønnsvekst i kommunen. LØNN: En sveiser tjente i gjennomsnitt 36. Noen av disse er driftsnødvendige, andre registrerer ulike forhold ved bruken av nettstedet. Dersom du ikke ønsker å benytte informasjonskapsler, kan du deaktivere dette i nettleseren din.


Medlemmene er ansatt i bydeler og etater, fortrinnsvis i sykehjemmene, hjemmetjenesten og ved helsestasjonene. Oslo kommune er et selvstendig tariffområde. Ny lønnstabell KS: A. Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet – pr. HTA kapittel – Garantilønn og lønnstillegg for ansiennitet – tabell pr.


I LO Stat, Unio og YS Stat sin hovedtariffavtale har alle fått et generelt sentralt tillegg på A-tabellen med virkning fra 1. Eksisterende lån kan refinansieres. Kommuner og fylkeskommuner kan bare ta opp lån innenfor de rammene som kommunestyret eller fylkestinget selv har vedtatt. Dette er 7kroner, eller prosent, mer enn på samme tidspunkt året før. Av Tori Sundsbø Lederhilger, 01.


Kart med reguleringsplaner Her finner du kart, kommuneplanens arealdel og reguleringsplaner for Stjørdal kommune. Innsyn via postlista Postlista inneholder en oversikt over all intern og ekstern korrespondanse i kommunen. Heile kommunen på tur! For å markere at vi har blitt en større og bedre kommune inviterer vi alle innbyggerne med på tur. I løpet av tre dager kan du besøke tre flotte turområder i den nye kommunen.


Turene passer for hele familien, og alt er gratis. Les mer om aktivitetene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg