mandag 17. november 2014

Babysokker perlestrikk

På nett og i butikk. Se vårt utvalg og kjøp her! Velkommen til Nøstebarn. Enkle og ensfargede eller med morsomme mønster. Vi har sokker for alle barn.

Fri frakt når du kjøper for 5kr - Kjøp i dag! Som sagt gjennom årene har jeg strikket utrolig mange babysokker. Når folk ser disse babysokkene, og finner ut hvor de kommer fra, får jeg stadig spørsmål om jeg ikke kan strikke babysokker til babyer som allerede er født eller til de som skal komme. Søte sokker til den lille. Heklet kant øverst.


Strikket i Merino extra fine. Deilig, mykt og kløfritt garn.

Dagens oppskrift: Superenkle babysokker Hver dag legger vi ut tips om en strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift, andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Design oppskrift babysokker – nå kan du strikke skjønne babysokker med.


Rosa dukkesokker i perlestrikk , Lysblå dukkesokker med mønster. DROPS sokker med perlestrikk i ”Merino Extra Fine”. Sættet består af: Retstrikket DROPS omslagsjakke, sokker og djævlehue i Delight.


Pannebånd i perlestrikk (til voksen). Innlegg om hvordan strikke babysokker skrevet av boerboelheidi. Plukk opp masker langs kantene til midtstykket ,og strikk pinner perlestrikk over alle masker. Blå babysokker i perlestrikk med sløyfebånd og knapper Pyntet på sokken med sløyfebånd og knapper og synes de ble riktig søte. Men de sitter ikke like godt som babysokkene i pastell , så skal det strikkes flere sokker vil jeg gå for modellen med såle, ettersom den gjør at sokken holder seg bedre på foten.


Perlestrikk er så fint synes jeg. Enda finere blir det med dobbel perlestrikk. Mønsteret på luen er selvsagt Nøstebarn sin lettstrikka babylue. Det ble litt penere etter min mening.

Jeg lurer på hva det er med meg og å tvinne snorer. Jeg har heklet en liten hvit kant rundt brettekanten. Får det liksom ikke helt til! Men håper at snorene ikke går helt i oppløsning ved bruk.


Maskinvask grader. For en liten tid tilbake strikket jeg noen søte små babyvotter på frihånd av noe restegarn jeg hadde. Babyvotter i perlestrikk. Kasjmirgarn er det mykeste og luneste garnet man kan strikke plagg i, og det egner seg derfor ekstra godt i babyplagg.


Denne sparkebuksen i klassisk form har bein med godt sprellerom, samtidig som den sitter fint rundt fot og oppe. Et hjertemønster i perlestrikk gir en fin relieffeffekt. Oppskriften er str 0-mnd. Legg opp masker, strikk re. Gratis oppskrift på enkle babysokker.


Nye mønsterkataloger. Husflidsdager på Torderød. Siste pinne før mønsterstrikk (fra retten), strikk masker perlestrikk , masker vrang, masker perlestrikk.


Fortsett nå i hullstrikk over de midterste maskene (se hullstrikk mønster over).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg